20 juni 2022 till 8 juli 2022 kl. 08.00-20.00

Flexbussen - sommarlovskul på hjul!

Annelunds fritidsgård lastar en minibuss full med aktiviteter och sommarkul, redo att ge sig ut på äventyr till sommarlovslediga barn och ungdomar mellan 10-18 år! Var tycker du att den ska stanna till?

Succén är tillbaka! Återigen fyller vi en 9-mannabuss med sommarlovskul och ger ut oss i Kävlinge kommun.

Flexibla verksamhetens minibuss pyntad med svenska flaggor.

Såhär snygg var flexibla verksamhetens minibuss med sommarkul sommaren 2021 när Sverige mötte Slovakien i EM-kval 18 juni! (Foto från Annelunds fritidsgårds Facebook)

Förslag på platser och aktiviteter?

Är du mellan 10 och 18 år? Var tycker du att bussen ska stanna till? Har du och kompisarna förslag eller idéer?

Tveka inte, utan kontakta oss via telefon eller mejl.

Följ bussen i sociala medier

Följ flexbussens många äventyr och få tips på aktiviteter och stopp runt om i kommunen via Annelunds fritidsgårds sociala medier.

Är du nöjd med innehållet på webbsidan?