Möllebacken, demensboende i Löddeköpinge

Möllebacken ligger centralt i Löddeköpinge och är ett nytt och fräscht boende med hemtrevlig charm.

 Vitt putsat tre plans hus

Boendet

Möllebacken erbjuder ett stimulerande boende för personer med demenssjukdom utifrån individens behov. Här finns sammanlagt 24 lägenheter som är fördelade på två enheter. Varje lägenhet är utrustad med pentry, kyl och vårdsäng inklusive madrass, i övrigt möblerar man själv.

Båda enheterna har stora terrasser men även tillgång och möjlighet att visats i den gemensamma innerträdgården. Vi har en fin gemenskap i en social miljö. På Möllebacken finns stor möjlighet att stifta nya bekantskaper över en god fika eller om man föredrar en lugn stund i våra härliga gemensamma utrymmen.

Omsorg och aktiviteter

På Möllebacken anordnas aktiviteter efter önskemål, allt ifrån temakvällar såsom kräftskivor, spa, till att lyssna på musik av en besökande speleman och andra utflykter.

Vi skapar matglädje, livslust och njutning genom dofter och smaker för att ge alla våra hyresgäster möjligheten till ökat välbefinnande och livskvalitet. På Möllebacken erbjuds dagligen hemlagad mat som levereras från en närstående restaurang, och nybakat bjuds det också på.

Vi finns till för dig

På Möllebacken erbjuder vi kompetent personal. På varje enhet finns tillgång till en specialistundersköterska som i samspel med övrig personal bedriver god omvårdnad på enheterna. Här finns ett nära samarbete med sjuksköterska, arbetsterapeuter, sjukgymnast samt Silviasystrar. Möllebacken har vidare ett samarbete med närliggande vårdcentral.

Alla som flyttar in får en kontaktman som gör det lilla extra för dig och ansvarar för att du ska få den omsorg, vård och de aktiviteter som är anpassade efter dig och dina behov, dina önskemål och din livssituation.

Kontakta oss

Möllebacken, vån 2
046-73 96 65

Möllebacken, vån 3
046-73 98 64

Sjuksköterska
046-73 98 72

Arbetsterapeut
046-73 96 62

Sjukgymnast/fysioterapeut
0709-73 96 79, 046-73 90 25

Är du nöjd med innehållet på webbsidan?