Meny särskilt boende vecka 5

Måndag 31 januari
Lunch: Kokt oxbringa serveras med rotmos (senap)
Dessert: Kryddiga äppelklyftor med vaniljvisp
Kvällsmat: Fläskpannkaka serveras med (lingonsylt)

Tisdag 1 februari
Lunch: Mandelfisk med potatismos och smörsås
Dessert: Körsbärskompott serveras med gräddmjölk
Kvällsmat: Ost- Broccolisoppa med (smörgås)

Onsdag 2 februari
Lunch: Ost- Broccolisoppa med (smörgås)
Dessert: Säsongens dessertpaj serveras med visptopp
Kvällsmat: Husets ost- och skinkpaj serveras med Rhode Islandsås

Torsdag 3 februari
Lunch: Flygande Jacob med kyckling, bacon, banan serveras med ris
Dessert: Blåbärssoppa med kaffegrädde
Kvällsmat: Krämig laxlåda med potatis serveras med senapsfraiche

Fredag 4 februari
Lunch: Stekt fläsk med löksås och potatis
Dessert: Ris á la Malta serveras med saftsås
Kvällsmat: Pulled Pork serveras med klyftpotatis och paprikasås

Lördag 5 februari
Lunch: Herrgårdslimpa med ost och bacon serveras med gräddsås och potatis
Dessert: Citronfromage med visptopp
Kvällsmat: Räksmörgås med ägg, majonnäs, dill och citron

Söndag 6 februari
Lunch: Boeuf bourguignon serveras med potatis (gelé)
Dessert: Kladdkaka med grädde
Kvällsmat: Kycklingpytt serveras med kall currysås

Är du nöjd med innehållet på webbsidan?