Meny särskilt boende vecka 4

Måndag 24 januari
Lunch: Korvgryta à la Forsell med dill serveras med potatis
Dessert: Fruktkompott med kaffegrädde
Kvällsmat: Blomkålssoppa serveras med crème fraiche och (smörgås)

Tisdag 25 januari
Lunch: Fisk Florentine med spenat serveras med potatis
Dessert: Apelsinflammarin med sylt
Kvällsmat: Gräddstuvad pytt i panna serveras med (inlagda rödbetor)

Onsdag 26 januari
Lunch: Schweitzerbiff serveras med sås, potatis och pressgurka
Dessert: Nyponsoppa med visptopp
Kvällsmat: Bakad potatis serveras med krämig kycklingröra och grönsaker

Torsdag 27 januari
Lunch: Ärtsoppa serveras med rimmat fläsk och hembakat bröd (senap)
Dessert: Pannkaka med sylt och grädde
Kvällsmat: Köttfärslasagne med sås och grönsaker

Fredag 28 januari
Lunch: Dagens stekta fisk serveras med citron- och dillsås, potatis
Dessert: Blåbärspaj med vaniljsås
Kvällsmat: Hemlagad äggakaka serveras med stekt bacon (lingon)

Lördag 29 januari
Lunch: Gulaschgryta med potatis och creme fraiche
Dessert: Krusbärskräm serveras med grädde
Kvällsmat: Krämig potatisgratäng serveras med lättrökt skinka

Söndag 30 januari
Lunch: Helstekt kotlettrad serveras med pepparsås och potatis
Dessert: Brylépudding
Kvällsmat: Stekt strömming på grovt bröd serveras med hovmästarsås

Är du nöjd med innehållet på webbsidan?