Meny särskilt boende vecka 4

Måndag 23 Januari
Lunch: Choladas gryta med röd curry och bulgur
Dessert: Solskenssoppa serveras med kardemummaskorpa
Kvällsmat: Potatisbullar med stekt bacon serveras med lingonfraiche

Tisdag 24 Januari
Lunch: Panerad fisk serveras med kall örtsås och potatis
Dessert: Smulpaj med bär serveras med vaniljsås
Kvällsmat: Husets pytt i panna med ägg (inlagda rödbetor)

Onsdag 25 Januari
Lunch: Köttfärssås serveras med spaghetti
Dessert: Fruktcocktail
Kvällsmat: Husets matiga smörgås med kyckling

Torsdag 26 Januari
Lunch: Ärtsoppa med rimmat fläsk och hembakat bröd (senap)
Dessert: Pannkaka med grädde och (sylt)
Kvällsmat: Stekt inlagd sill serveras med potatis och gräddfil

Fredag 27 Januari
Lunch: Kungens kycklinggryta med svamp och paprika med potatis
Dessert: Bärkräm serveras med kaffegrädde
Kvällsmat: Wienerkorv korv med bröd och gurkmajonäs

Lördag 28 Januari
Lunch: Kokt oxbringa serveras med rotmos (senap)
Dessert: Kladdkaka med grädde
Kvällsmat: Husets Broccoli- och skinkpaj serveras med Rhode Islandsås

Söndag 29 Januari
Lunch: Schweitzerbiff serveras med sås, potatis och pressgurka
Dessert: Brylépudding
Kvällsmat:Majs- och morotssoppa med ingefära & örtolja (smörgås)

Är du nöjd med innehållet på webbsidan?