Meny särskilt boende vecka 39

Måndag 26 september
Lunch: Gratinerad korv med tomat och zucchini serveras med potatismos
Dessert: Bärkräm serveras med kaffegrädde
Kvällsmat: Smörgås med leverkorv och rödbetsallad

Tisdag 27 september
Lunch: Redd rotfruktsoppa med skinka serveras med nybakt bröd
Dessert: Skånsk äpplekaka serveras med vaniljsås
Kvällsmat: Raggmunk serveras med stekt bacon (lingonsylt)

Onsdag 28 september
Lunch: Kålpudding med gräddsås och potatis (lingon)
Dessert: Fruktsoppa med skorpa
Kvällsmat: Rotfruktsgratäng serveras med pastrami

Torsdag 29 september
Lunch: Stekt strömming serveras med potatismos och skirat smör (lingonsylt)
Dessert: Björnbärskaka
Kvällsmat: Ugnsomelett med morotsstuvning och stekt prinskorv

Fredag 30 september
Lunch: Kokt oxbringa serveras med rotmos (senap)
Dessert: Ostkaka serveras med grädde och sylt
Kvällsmat: Köttfärspaj serveras med kall gräddfilssås

Lördag 1 oktober
Lunch: Örtfylld kalkonrullad, skysås och rostade rotfrukter
Dessert: Glass, hallon och havreflan
Kvällsmat: Laxtårta med sallad

Söndag 2 oktober
Lunch: Skördegryta på karré och rotfrukter serveras med potatis (ättiksgurka)
Dessert: Lingonkokta päron med kardemummagrädde
Kvällsmat: Soppa med skogssvamp (smörgås)

Är du nöjd med innehållet på webbsidan?