Meny särskilt boende vecka 3

Måndag 16 Januari
Lunch: Bruna bönor serveras med stekt rimmat sidfläsk och potatis
Dessert: Lingonfromage
Kvällsmat: Smörgås med panerad fisk och remouladsås

Tisdag 17 Januari
Lunch: Köttbullar serveras med gräddsås, potatis och (lingon)
Dessert: Fruktsoppa med skorpa
Kvällsmat: Skinkomelett med spenatstuvning

Onsdag 18 Januari
Lunch: Dagens pocherade fisk med varm örtsås och potatis
Dessert: Lingonfromage
Kvällsmat: Rödbetsbiffar med rostad potatis och kall fetaostsås

Torsdag 19 Januari
Lunch: Kycklingsoppa med örtcreme fraiche och nybakat bröd
Dessert: Ostkaka serveras med grädde (sylt)
Kvällsmat: Blodkorv serveras med bacon, lingonfraiche

Fredag 20 Januari
Lunch: Grekisk moussaka med kall sås
Dessert: Bärkaka med créme
Kvällsmat: Kallskuret serveras med potatis och legymsallad

Lördag 21 Januari
Lunch: Mejramsdoftande köttgryta med stark korv serveras med potatis
(vinbärsgelé)
Dessert: Toscapäron med vispgrädde
Kvällsmat: Räk- och dillpaj serveras med kall sås

Söndag 22 Januari
Lunch: Helstekt kotlett med rotfruktsgratäng och skysås
Dessert: Smulpaj med bär serveras med vaniljsås
Kvällsmat: Ängamatssoppa på färska grönsaker (smörgås)

Är du nöjd med innehållet på webbsidan?