- Start
- Omsorg och hjälp
- Hälsofrämjande insatser
- Mat och måltider för äldre
- Meny särskilt boende vecka 3
Meny särskilt boende vecka 3
Måndag 16 Januari
Lunch: Bruna bönor serveras med stekt rimmat sidfläsk och potatis
Dessert: Lingonfromage
Kvällsmat: Smörgås med panerad fisk och remouladsås
Tisdag 17 Januari
Lunch: Köttbullar serveras med gräddsås, potatis och (lingon)
Dessert: Fruktsoppa med skorpa
Kvällsmat: Skinkomelett med spenatstuvning
Onsdag 18 Januari
Lunch: Dagens pocherade fisk med varm örtsås och potatis
Dessert: Lingonfromage
Kvällsmat: Rödbetsbiffar med rostad potatis och kall fetaostsås
Torsdag 19 Januari
Lunch: Kycklingsoppa med örtcreme fraiche och nybakat bröd
Dessert: Ostkaka serveras med grädde (sylt)
Kvällsmat: Blodkorv serveras med bacon, lingonfraiche
Fredag 20 Januari
Lunch: Grekisk moussaka med kall sås
Dessert: Bärkaka med créme
Kvällsmat: Kallskuret serveras med potatis och legymsallad
Lördag 21 Januari
Lunch: Mejramsdoftande köttgryta med stark korv serveras med potatis
(vinbärsgelé)
Dessert: Toscapäron med vispgrädde
Kvällsmat: Räk- och dillpaj serveras med kall sås
Söndag 22 Januari
Lunch: Helstekt kotlett med rotfruktsgratäng och skysås
Dessert: Smulpaj med bär serveras med vaniljsås
Kvällsmat: Ängamatssoppa på färska grönsaker (smörgås)