Meny särskilt boende vecka 2

Måndag 10 januari
Lunch: Panerad fisk med varm citronsås och potatis
Dessert: Äppelkräm med kaffegrädde
Kvällsmat: Korvgryta med Ratatouille serveras med potatis

Tisdag 11 januari
Lunch: Bruna bönor serveras med stekt rimmat sidfläsk och potatis
Dessert: Citronpaj med vispad grädde
Kvällsmat: Redd grönsakssoppa serveras med korvslantar och (smörgås)

Onsdag 12 januari
Lunch: Köttfärslimpa med grönpeppar serveras med potatis och gräddsås
Dessert: Exotisk fruktsoppa serveras med skorpa och grädde
Kvällsmat: Kalvsylta serveras med gräddfil, potatis och (inlagda rödbetor)

Torsdag 13 januari
Lunch: Oxköttsoppa serveras med crème fraicheklick och hembakat bröd
Dessert: Tysk äpplepaj men vaniljsås
Kvällsmat: Carbonaragratäng med skinka och-pasta

Fredag 14 januari
Lunch: Klassisk kalops serveras med potatis och (inlagda rödbetor)
Dessert: Mandelpäron serveras med kryddig grädde
Kvällsmat: Ostgratinerade köttfärscrepes

Lördag 15 januari
Lunch: Stekt kycklingfilé med dijonsenapssås serveras med potatis
Dessert: Vaniljpannacotta med blåbär
Kvällsmat: Köttbullar med rödbetssallad serveras med smörgås

Söndag 16 januari
Lunch: Plommonspäckad fläskkarré med gräddsås och potatis (ättiksgurka)
Dessert: Semolinapudding serveras med sylt och grädde
Kvällsmat: Silltallrik

Är du nöjd med innehållet på webbsidan?