Meny särskilt boende vecka 19

Måndag 9 maj
Lunch: Köttfärssås serveras med spaghetti
Dessert: Citronfromage
Kvällsmat: Kassler serveras med potatissallad

Tisdag 10 maj
Lunch: Fiskgratäng med dill och räkor serveras med potatismos
Dessert: Bärkompott med lättvispad grädde
Kvällsmat: Hemlagad äggakaka serveras med stekt bacon (lingon) 

Onsdag 11 maj
Lunch: Katrinplommonjärpar serveras med gräddsås och potatis (ättiksgurka) 
Dessert: Nyponsoppa serveras med mandelbiskvier
Kvällsmat: Laxröra på smörgås

Torsdag 12 maj
Lunch: Oxköttsoppa serveras med crème fraicheklick och hembakat bröd
Dessert: Tysk äpplepaj men vaniljsås
Kvällsmat: Brie- och skinkpaj serveras med kall sås

Fredag 13 maj
Lunch: Flygande Jacob med kyckling, bacon, banan serveras med ris
Dessert: Hallonkräm serveras med grädde
Kvällsmat: Ostgratinerade köttfärscrepes

Lördag 14 maj
Lunch: Pork briskett med ugnsrostad potatis och paprikasås
Dessert: Blåbärs cheesecake
Kvällsmat: Kycklingburgare med bröd och dressing

Söndag 15 maj
Lunch: Skånsk kalops serveras med potatis (inlagda rödbetor) 
Dessert: Ostkaka serveras med grädde och sylt
Kvällsmat: Grön ärtsoppa med bacon, créme fraicheklick och (smörgås)

Är du nöjd med innehållet på webbsidan?