Artikeln publicerades 13 september 2021

Anmäl ditt företag till B2B-mässan 20 oktober 2021

MalmöLundregionen arrangerar tillsammans med Affärsfokus Lund höstens stora B2B-mässa på Eleda Stadium i Malmö. Det är en fantastisk möjlighet att knyta kontakter och skapa relationer för dig och ditt företag.

Information

Det är 12 kommuner som i samverkan bjuder in till B2B-mässa för företag i MalmöLundregionen. Under en halv dag ges du möjlighet att presentera din verksamhet, ta del utav andras verksamheter, hitta spännande samarbeten och nya leverantörsupplägg. Målsättningen är att kontakter och relationer som skapas under mässan ska verka för stor affärsnytta både på lång och kort sikt. På plats kommer det att finnas 140 företag från MalmöLundregionen. Under dagen kommer också representanter ifrån de 12 kommunerna att finnas på plats.

MalmöLundregionens kommuner samarbetar för ett framgångsrikt näringsliv som sträcker sig över kommungränserna.

Priset för att medverka är 3195 kronor/företag (ex moms) och då ingår utställningsbord, fri wi-fi, mingelfrukost, förmiddagsfika, lätt lunch, tillgång till frukt/dryck för 2 representanter per företag. Anmälan av ytterligare medverkande representant per företag är 400:-/person (ex moms).

Anmälan

Läs mer och anmäl dig härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakt

Barbro Bengtsson
Ansvarig för Affärsfokus Lund
0733–01 93 90
barbro.bengtsson@affarsfokuslund.se