Artikeln publicerades 1 juli 2021

Företag sökes till spännande ungdomsprojekt

Kävlinge kommun inledde i februari ett samarbete med Handelsplats Center Syd ekonomiska förening (HPCS) och Kävlinge Furulund samverkan (KFS) i syfte att hjälpa arbetslösa ungdomar ut i arbetslivet. Har ditt företag personal som är villig att stötta dessa ungdomarna att lyckas?

Två unga tjejers som går och snackar vid Kävlinge station.

Projektet kommer att pågå under 2 år och syftet är att få ut ungdomar på arbetsmarknaden. Som företagare har ni möjlighet att bevilja ungdomarna en kostnadsfri praktik under några månader och testa dessa killar och tjejer innan ni bestämmer er för en eventuell anställning.

I vissa fall finns det även möjlighet till ekonomisk kompensation vid anställningen.

Vid intresse, kontakta Tomas Galbe, HPCS
Mejl: tomas@hpcs.se
Telefon: 0721 – 50 30 96