Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn
Nyheten är äldre än 6 månader och är kanske inte längre aktuell.

Kävlinge kommun tackar medarbetare och gynnar lokala näringslivet

Kävlinge kommun tilldelar 350 kronor per medarbetare i utökat trivselbidrag. Ett bidrag med syfte att visa uppskattning för alla medarbetares insatser under en ansträngd tid och samtidigt gynna det lokala näringslivet.

Vi upplever alla en turbulent och ovanlig tid just nu. Covid-19 har fått en enorm påverkan på våra liv, både privat och professionellt. Coronapandemins påverkan på offentlig verksamhet är påtaglig, likaså för våra företagare.

- Vi vill tacka våra medarbetare som gör ett oerhört bra jobb speciellt nu under denna tuffa och oroliga period som vi befinner oss i. Samtidigt behövs även fler åtgärder som stöd till företag som kämpar för sin överlevnad i denna osäkra situation. Därför tilldelas nu kommunens verksamheter utökat trivselbidrag som ska nyttjas i det lokala näringslivet. Ett sätt att uppmärksamma våra medarbetare och samtidigt gynna lokala näringsidkare, säger Pia Almström, kommunstyrelsens ordförande.

"Ett starkt lag som mobiliserar snabbt"

Kävlinge kommun gör förebyggande och förberedande åtgärder för att minska smittspridning, skydda riskgrupper och säkerställa samhällskritisk verksamhet. Verksamheterna ställs inför nya förutsättningar och kraven på flexibilitet, uthållighet och nya arbetssätt höjs.

- Tillsammans har vi visat att vi är ett starkt lag som mobiliserar snabbt, nu när det verkligen gäller. Det är en ansträngd tid just nu och vill vi därför visa uppskattning till våra medarbetare som varje dag kämpar och gör ett fantastiskt arbete i våra verksamheter och för våra kommuninvånare, säger Mikael Persson, kommundirektör.

Varje enhet tilldelas 350 kronor per medarbetare i utökat trivselbidrag som ska användas i det lokala näringslivet. Tillägget ska skapa möjlighet till att göra något tillsammans - ett tillfälle att hylla arbetsgruppen och det jobb de gör tillsammans.

Kävlinge kommun har tidigare beslut om insatser för att underlätta för det lokala näringslivet

Uppdaterad 2020-04-07

 

E-post
kontakt@kavlinge.se

Telefonnummer
046-73 90 00

Organisationsnummer: 21 20 00 1058


Postadress
Kävlinge kommun
Verksamhetens namn
244 80 Kävlinge

Besöksadress kommunhuset
Kullagatan 2, Kävlinge


Öppettider kommunhuset
Måndag 08.00 - 16.30
Tisdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.30
Torsdag 08.00 - 16.30
Fredag 08.00 - 15.00

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER

Facebook logga