Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Camilla Holmberg ny kommunikationschef

Camilla Holmberg blir ny kommunikationschef i Kävlinge kommun. Hon kommer närmast från tjänsten som kommunikationschef på Skånska Energi där hon drivit ett omfattande varumärkesarbete. Camilla Holmberg tillträder sin nya tjänst den 20 september.

Camilla Holmberg blir ny kommunikationschef.

– Jag ser fram emot att ytterligare utveckla kommunikationen i Kävlinge kommun och skapa förutsättningar för att ge ännu bättre service till medborgare och företag, säger Camilla Holmberg.

– Det händer mycket i Kävlinge kommun och kommunikation, både internt och externt, är viktigt och kommer att bli allt viktigare. Camilla kommer med värdefulla erfarenheter och kunskaper från det privata näringslivet och blir tillsammans med övriga medarbetare på kommunikationsavdelningen en viktig del i den fortsatta utvecklingen av kommunens varumärke och kommunikation, säger Mikael Persson, kommundirektör.

Camilla Holmberg har många års erfarenhet av strategiskt kommunikationsarbete från flera olika branscher. De senaste åren har hon haft olika chefsroller inom det privata näringslivet där hon förutom intern och extern kommunikation även arbetat med marknadsföring och varumärkesutveckling.

– I rollen som kommunikationschef blir Camilla en viktig förmedlare av det förändrings- och utvecklingsarbete kommunen bedriver. Stort fokus ligger på det fortsatta digitaliseringsarbetet, att utveckla vår kundtjänst och att stötta chefer och övriga medarbetare i kommunikationsfrågor, avslutar Mikael Persson.

Uppdaterad 2018-06-20

 

E-post
kontakt@kavlinge.se

Telefonnummer
046-73 90 00

Organisationsnummer: 21 20 00 1058

 

Postadress
Kävlinge kommun
Verksamhetens namn
244 80 Kävlinge

Besöksadress
Kullagatan 2, Kävlinge

 

Öppettider
Måndag 08.00 - 16.30
Tisdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.30
Torsdag 08.00 - 16.30
Fredag 08.00 - 15.00

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER