Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Kävlinge kommuns löften till dig

Kvaliteten på våra tjänster ska vara god och du ska få ett gott bemötande av oss. Vi ska vara tillgängliga för dig. Dina behov och dina intressen som kommuninvånare står i centrum.

För att du som Kävlingebo ska veta vad du kan förvänta dig av kommunen har vi olika löften för en rad tjänster. Det är viktigt att du som kommuninvånare upplever att du får en bra och snabb service med god kvalitet av oss som arbetar i Kävlinge kommun.

Servicelöfte

Servicelöftet är vårt löfte till kommuninvånarna när det gäller tillgänglighet och bemötande. Oavsett vem du söker kontakt med eller på vilket sätt ska du uppleva god tillgänglighet och ett gott bemötande från oss.

Fler kommunala löften

Kommunens politiker har gett i uppdrag åt samtliga nämnder att ta fram konkreta mål för servicekvalitet. Det handlar om att tydliggöra för kommuninvånarna vilka tjänster kommunen levererar och vilka kvalitetsnivåer som garanteras. Syftet är att skapa rätt förväntningar hos dig samt att göra det tydligt för medarbetarna på kommunen vad som förväntas levereras.

Tala om vad du tycker och hjälp oss att bli bättre!

Lever vi inte upp till dina förväntningar? Tycker du att något kan göras på ett bättre sätt? Har du klagomål eller synpunkter på vår service? Vi vill vi gärna veta det, så att vi kan utvecklas för att ge dig en så bra service som möjligt. Du framför enklast dina synpunkter via Åsikt Kävlinge.


Uppdaterad 2019-06-11

 

E-post
kontakt@kavlinge.se

Telefonnummer
046-73 90 00

Organisationsnummer: 21 20 00 1058

 

Postadress
Kävlinge kommun
Verksamhetens namn
244 80 Kävlinge

Besöksadress
Kullagatan 2, Kävlinge

 

Öppettider
Måndag 08.00 - 16.30
Tisdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.30
Torsdag 08.00 - 16.30
Fredag 08.00 - 15.00

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER

Facebook logga