Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Lämna en synpunkt

Här kan du lämna förslag på förbättringar, synpunkter, beröm eller kritik på kommunens verksamhetsområde och/eller tjänster. Synpunkter publiceras med handläggarens svar när ärendet avslutas. Personuppgifter avidentifieras. Namngivna tjänstemän kommer att ersättas med titel.

Finns din fråga redan besvarad av våra handläggare? Titta gärna i arkivet.

Alla synpunkter registreras i en databas, även personuppgifter. Det innebär att inlämnade uppgifter blir en offentlig handling som alla har rätt att ta del av. Undantag är uppgifter som sekretesskyddas enligt lag.

Publicering av synpunkter

  • Överklaganden av kommunala- och myndighetsbeslut publiceras inte.
  • Synpunkter kring enskilda fakturor publiceras inte. Kontakta istället den kontaktperson som finns angiven på fakturan.
  • Synpunkter som strider mot gällande lagstiftning eller är skrivna så att vi inte förstår vad du menar kommer inte publiceras.
  • Synpunkter får lämnas anonymt, men publiceras med svar på webbplatsen enbart om synpunkten bedöms vara av allmänintresse eller ge underlag till förbättringar.
  • Synpunkter som innehåller kränkande personuppgifter, förolämpningar, förtal eller personangrepp publiceras inte. Finns det en sakfråga i synpunkten besvaras frågan till synpunktslämnaren (om detta är angett) med information om att synpunkten inte kommer publiceras på grund av innehållet.
  • Synpunkter där tjänstemän namnges kommer att justeras så att funktion eller titel istället används vid publiceringen på webbplatsen.
  • Synpunkter till det kommunala bolaget KKB Fastigheter AB lämnas direkt till  KKBlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster .
  • Synpunkter gällande avfallshantering lämnas direkt till Sysavlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Lämna en synpunkt

Din synpunkt besvaras av berörd tjänsteman. Har du uppgett en e-postadress återkommer vi med en bekräftelse inom två arbetsdagar tillsammans med information om vem som handlägger ditt ärende samt kontaktuppgifter. Din handläggare kontaktar dig inom 14 dagar med information om ditt ärende. 

Du kan också lämna synpunkter via:

Svarskort med svarspost: Svarskorten finns på biblioteken, hos Kontakt Kävlinge samt ute i våra verksamheter.
Brev: Kävlinge Kommun, 244 80 Kävlinge
Fax: 046-73 91 35
E-post: kontakt@kavlinge.se
Muntligen: Genom möten eller via telefon till Kontakt Kävlinge, 046-73 90 00

Följande information lämnas med anledning av GDPR.

När du lämnar en synpunkt via Åsikt Kävlinge lagras dina personuppgifter för att vi ska kunna nå dig när vi svarar på frågor. Enligt personuppgiftslagen får ingen registrering ske utan personens medgivande. Genom att du klickar på "Sänd" godkänner du att vi lagrar dina uppgifter.

Uppdaterad 2019-10-24

 

E-post
kontakt@kavlinge.se

Telefonnummer
046-73 90 00

Organisationsnummer: 21 20 00 1058


Postadress
Kävlinge kommun
Verksamhetens namn
244 80 Kävlinge

Besöksadress kommunhuset
Kullagatan 2, Kävlinge


Öppettider kommunhuset
Måndag 08.00 - 16.30
Tisdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.30
Torsdag 08.00 - 16.30
Fredag 08.00 - 15.00

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER

Facebook logga