Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Gymnasium

Kävlinge kommun bedriver gymnasieskola med introduktionsprogram på Kävlinge Lärcentrum. För dig som är behörig att söka till ett nationellt gymnasieprogram har vi ett samverkansavtal med alla kommuner i Skåne och i västra Blekinge. Samarbetsavtalet innebär att du inom det här geografiska området har möjlighet att fritt söka den gymnasieutbildning som du önskar. Du kan ansöka till både kommunala och fristående gymnasieskolor.

Program i gymnasieskolan

Det finns för närvarande sex högskoleförberedande program, tolv yrkesprogram och fem introduktionsprogram. För mer information om gymnasieskolan se Skånes gemensamma webbplats för gymnasieutbildningar, www.skanegy.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Studie och yrkesvägledning

Studie- och yrkesvägledaren på din skola ger dig vägledning och information inför ditt gymnasieval.

Lov och läsårstider

Information om lov och läsårstider för de olika gymnasieskolorna hittar du på respektive skolas sida på www.skanegy.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Matsedel

Matsedel för gymnasieskolorna hittar du på respektive skolas sida på www.skanegy.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Resor

Elev som går i gymnasiet kan ansöka om resebidrag för dagliga resor till/från gymnasieskolan.

Mer information om om resor till/från gymnasieutbildningen.

Beställa betygskopior

Via detta formulär kan du beställa betygskopiorlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Gäller det ett äldre betyg där vi inte har möjlighet att tillhandahålla en betygskopia kan det istället bli så att du får ett utdrag från betygskatalogen.

Elevinflytande

Du kan gå in på respektive gymnasieskolas webbplats för att se hur de olika skolorna arbetar med elevinflytande. Du hittar alla gymnasieskolor på www.skanegy.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Mobbning/kränkande behandling

Du kan gå in på respektive gymnasieskolas webbplats för att se hur de olika skolorna arbetar med mobbing/kränkande behandling. Du hittar alla gymnasieskolor på www.skanegy.selänk till annan webbplats

Individuell utvecklingsplan

Du kan gå in på respektive gymnasieskolas webbplats för att se hur de olika skolorna arbetar med individuella utvecklingsplaner. Du hittar alla gymnasieskolor på www.skanegy.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Jämför gymnasieskolor

Vill du jämföra resultat mellan olika skolor besök skolverkets öppna skolinformationlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Frans Möller gymnasiet

Kävlinge kommun har tidigare haft ett gymnasium - Frans Möller gymnasiet. 2013 avslutade de sista eleverna sin skolgång på Frans Möller .Via detta formulär kan du beställa betygskopiorlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Gäller det ett äldre betyg där vi inte har möjlighet att tillhandahålla en betygskopia kan det istället bli så att du får ett utdrag från betygskatalogen.

Uppdaterad 2020-03-03

 

E-post
kontakt@kavlinge.se

Telefonnummer
046-73 90 00

Organisationsnummer: 21 20 00 1058


Postadress
Kävlinge kommun
Verksamhetens namn
244 80 Kävlinge

Besöksadress kommunhuset
Kullagatan 2, Kävlinge


Öppettider kommunhuset
Måndag 08.00 - 16.30
Tisdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.30
Torsdag 08.00 - 16.30
Fredag 08.00 - 15.00

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER

Facebook logga