Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Våra vigselförrättare

Två händer med ringar

Anette Bååth

Anette bor med man, tre barn och massor av husdjur i Barsebäck. Till vardags arbetar hon som jurist på ett stort företag och reser landet runt och föreläser om bland annat miljörätt. Hon arbetar även ideellt med vissa typer av uppdrag. Anette tycker om att hjälpa och göra gott för andra och under sommaren seglar hon gärna.
Politisk tillhörighet: Folkpartiet Liberalerna.
Kan viga: Alla dagar och tider i veckan enligt överenskommelse.

Mats Malmström

Mats är pensionerad grafiker och bor tillsammans med sin fru i Kävlinge. Han tycker om att vara ute i naturen, är intresserad av arkitektur och konst och läser gärna lyrik och går på teater. Han är en riktig djurvän och har haft både hästar, hund och katt. Motion är ett stort intresse och han har sprungit ett flertal maratonlopp och spenderar gärna semestrarna på cykeln, såväl i Sverige som utomlands.
Politisk tillhörighet:
Socialdemokraterna
Kan viga: Alla dagar och tider i veckan enligt överenskommelse.

Håkan Roupé

Håkan bor i Lilla Harrie med fru och två barn. Han arbetar runt om i Sverige med uthyrning och leasing av lastbilar. På fritiden är motorrelaterade aktiviteter ett stort intresse och han reser gärna med sin familj.
Politisk tillhörighet: Politiskt obunden
Kan viga: Lördagar och söndagar

Boriana Åberg

Boriana är 46 år gammal och bosatt i Kävlinge. Hon representerar södra Skåne i riksdagen och är ordförande i kommunfullmäktige i Kävlinge. Har varit vigselförrättare sedan 2010 och tycker det är underbart att få dela glädjen med par som bestämt sig för att ingå äktenskap.
Politisk tillhörighet: Moderaterna
Kan viga: Lördagar och söndagar. 

Jessica Wiederhielm

Jessica har en fil.kand. i lingvistik och jobbar till vardags på Polhemskolan i Lund där hon stöttar elever i akademiskt skrivande och språkutveckling. Hon ägnar gärna sin tid åt studier, och hon har utöver sin examen även akademiska poäng i bland annat spanska, latin, semiotik och religionsvetenskap. När hon får tid över dansar hon orientalisk magdans.
Politisk tillhörighet: Kristdemokraterna
Kan viga: Alla dagar och tider i veckan enligt överenskommelse

Annsofie Thuresson

Annsofie är civilekonom, bor i Löddeköpinge med sin man och tre barn. Till vardags driver Annsofie sitt företag inom redovisningsbranschen och på fritiden är det löpning, sång, umgås med familj och vänner samt arbeta ideellt som tar upp det mesta av tiden.
Politisk tillhörighet: Moderaterna
Kan viga: Alla dagar och tider i veckan efter överenskommelse

Björn Andersson

Bosatt i Löddeköpinge, är gift och har tre utflugna barn och fem barnbarn. Björns stora intresse är matlagning och drycker samt dryckesprovningar.
Arbetar som rektor på Bladins skola i Malmö och har jobbat inom skolans värld sedan 1984. Björn har ett stort engagemang för medmänsklighet.
Kan viga: Alla dagar


Uppdaterad 2020-09-16

 

E-post
kontakt@kavlinge.se

Telefonnummer
046-73 90 00

Organisationsnummer: 21 20 00 1058


Postadress
Kävlinge kommun
Verksamhetens namn
244 80 Kävlinge

Besöksadress kommunhuset
Kullagatan 2, Kävlinge


Öppettider kommunhuset
Måndag 08.00 - 16.30
Tisdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.30
Torsdag 08.00 - 16.30
Fredag 08.00 - 15.00

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER

Facebook logga