Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Måltidsutvecklare

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Måltidsservice brinner för bra service och att sätta Måltiden i centrum! Vi är en professionell organisation i ständig utveckling som arbetar aktivt med service och matglädje. Hos oss får våra medarbetare möjlighet att utveckla både sig själv och verksamheten. Våra gäster är 1-111 år gamla och finns på förskolor, skolor, äldreboenden och seniorrestauranger.

Vi arbetar efter våra värdeord engagemang, öppenhet och utveckling och vill ha nöjda gäster som ser fram emot att besöka oss. För att våra medarbetare ska må bra arbetar vi aktivt med arbetsmiljön och ger bidrag till friskvård. Av samma anledning är kommunen en rökfri arbetsplats.

Arbetsbeskrivning

Kävlinge kommun strävar efter att måltiden ska skapa matglädje och gemenskap samt bidra till att ge livskvalitet och ett gott liv. Mat och måltider är en central del av livet för alla människor och en viktig del av vår kommuns kärnverksamhet.
Alla våra matgäster, men även medborgare, ska känna trygghet i att det serveras måltider som är välsmakande och näringsriktigt väl sammansatta och som har gästen i fokus.
Som måltidsutvecklare arbetar för måltidsservice mot målgruppen äldre och inom LSS verksamheten med inriktning på kvalitet, utveckling och utbildning.

Som måltidsutvecklare ska du bidra till att öka kompetensen för, och medvetandegöra måltidsfrågornas betydelse för hälsa inom dessa verksamheter. Arbetet riktas mot de nationella folkhälso- och miljömålen och ska skapa förutsättningar för att arbeta gränsöverskridande. Du kommer du att leda olika projekt med störst fokus på våra äldre genom projektet Nollvision för undernäring för våra äldre.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett stort intresse och kunskap om måltiden och dess betydelse i ett större sammanhang. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt utifrån uppdrag och har förmåga att driva projekt, kunna inspirera din omgivning. Det är betydelsefullt att du har lätt för att samarbeta, har förmåga att möta andra och anpassa dig i olika situationer och sammanhang.
Du är en duktig kommunikatör och kan anpassa din kommunikation i såväl tal och skrift beroende på vem mottagaren är. Goda kunskaper i nutrition för målgruppen äldre är en förutsättning. Erfarenhet av projektledning krävs.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbete, gärna från offentlig måltidsverksamhet
Relevant högskoleutbildning med examen krävs samt körkort och tillgång till bil.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2019-09-18
Referensnummer: 228/19

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Marina Rahm
Måltidschef
046- 739272
07079739272
marina.rahm@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig representant nås via kundtjänst

046-739000

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden gått ut. Är du intresserad av att söka tjänsten, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Uppdaterad 2018-01-24

 

E-post
kontakt@kavlinge.se

Telefonnummer
046-73 90 00

Organisationsnummer: 21 20 00 1058

 

Postadress
Kävlinge kommun
Verksamhetens namn
244 80 Kävlinge

Besöksadress
Kullagatan 2, Kävlinge

 

Öppettider
Måndag 08.00 - 16.30
Tisdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.30
Torsdag 08.00 - 16.30
Fredag 08.00 - 15.00

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER