Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Lärare i förskoleklass till Lackalänga skola

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Lackalänga skola är en mindre F-6-skola med tillhörande fritidshem. Den är en charmig byskola med underbara omgivningar och med naturen runt knuten. Tillsammans med Ljungenskolan ingår skolan i Furulunds rektorsområde. Skolorna har ett nära samarbete och vi värdesätter det kollegiala lärandet. Tillsammans bidrar vi till att våra elever utvecklar sina förmågor i en trygg och stimulerande lärmiljö. Vi har hög legitimationstäthet och ett gemensamt driv att fortsätta utveckla våra skolor. Utvärderingar visar att våra elever trivs i mycket hög utsträckning och skolan visar varje år mycket goda resultat med hög måluppfyllelse.

Att förbättra kvalitén genom uppföljning, utvärdering och utveckling är grundläggande för oss. Det gör vi genom att kontinuerligt säkerställa det systematiska kvalitetsarbetet. Vårt arbete utgår från ett kollegialt lärande och en delakultur där vi regelbundet träffar kollegor för att säkerställa en god kvalitativ undervisning med eleven i fokus. Varje elev har en egen dator/lärplatta och i samtliga klassrum finns teknisk utrustning som Smartboards och Apple-TV. Till vår hjälp finns stödfunktioner för tekniska program och hjälpmedel som arbetar för att underlätta elevens lärande och pedagogens arbete. Som en naturlig följd av 1:1-satsningen har våra pedagoger tillgång till personliga datorer och lärplattor.

För att våra medarbetare ska må bra, bjuder vi på frukost varje dag och ger bidrag till friskvård. Av samma anledning är kommunen en rökfri arbetsplats.

Det finns totalt elva kommunala grundskolor i Kävlinge kommun.

Arbetsbeskrivning

Att arbeta i förskoleklass på Lackalänga skola innebär att du tillsammans med en annan förskollärare/lärare i f-klass ansvarar för verksamheten. Ni planerar, genomför, utvärderar och utvecklar den i enlighet med skolans styrdokument. Hos oss främjar förskoleklassens verksamhet inlärning på ett lustfyllt sätt, där leken tar stor plats. Vi satsar mycket på språkutveckling och vi har ett strukturerat arbete kring matematik. Du ingår i ett arbetslag där ni tillsammans ansvarar för elevernas utveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarlegitimation med inriktning mot de lägre åldrarna. Du förväntas vara väl förtrogen med, och arbeta utifrån, gällande styrdokument. Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga, flexibilitet och ansvarstagande. Du är en tydlig och trygg ledare för eleverna. Med ett positivt förhållningssätt har du förmågan att skapa goda relationer och ett gott samarbete med elever, föräldrar och kollegor. Du är målmedveten, strukturerad och positiv till utvecklingsarbete och du är förtrogen med att arbeta med digitala verktyg.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde: Januari 2020 eller enl överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2019-09-24
Referensnummer: 236/19

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Gun-Sophie Andersson
Bitr rektor


gun-sophie.andersson@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig representant nås via kundtjänst

046-739000

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden gått ut. Är du intresserad av att söka tjänsten, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Uppdaterad 2018-01-24

 

E-post
kontakt@kavlinge.se

Telefonnummer
046-73 90 00

Organisationsnummer: 21 20 00 1058

 

Postadress
Kävlinge kommun
Verksamhetens namn
244 80 Kävlinge

Besöksadress
Kullagatan 2, Kävlinge

 

Öppettider
Måndag 08.00 - 16.30
Tisdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.30
Torsdag 08.00 - 16.30
Fredag 08.00 - 15.00

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER