Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Bygglovsarkitekt/Bygglovshandläggare till Kävlinge kommun

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Bygg- och miljöenheten är en del av sektor Samhällsbyggnad och består av en bygg- och en miljöenhet med totalt 14 medarbetare. Enheten ansvarar för myndighetsuppgifterna kopplade till bygglov, byggtillsyn, miljötillsyn och livsmedelskontroll.

Arbetsbeskrivning

Enheten består av en miljö- och en byggenhet. Vi är fyra handläggare som arbetar med bygglovsfrågor och med teknisk granskning och tre administratörer som administrerar och handlägger ärenden inom enheten.

Kommunen är under stark expansion och växer med nya områden som till exempel Stationsstaden, Almelund, Kävlinge norr och Lödde Öster. Vi erbjuder ett intressant och utmanande arbete där du i huvudsak arbetar med bygglovsrelaterade frågor. Som bygglovshandläggare arbetar du bl.a. med handläggning av ansökningar om förhandsbesked, lov-, bygg- och tillsynsärenden samt med information och rådgivning till allmänheten.

Du kommer även få möjligheter medverka i andra utvecklingsuppdrag och utvecklingsprojekt inom avdelningens verksamhetsområde.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är arkitekt, byggnadsingenjör, bygglovshandläggare eller har en annan likvärdig utbildning. Du har erfarenhet av kommunal verksamhet och myndighetsutövning. Kunskap inom teknisk granskning och gestaltningsfrågor är meriterande. Som person är du nyfiken, analytisk och har stark initiativförmåga. Du uppskattar struktur och är noggrann. För dig är det naturligt att skapa goda relationer och värdefulla nätverk, både inom organisationen och utanför den.

• Du ska ha relevant utbildning som tjänsten kräver
• Du har erfarenhet av kommunal verksamhet, myndighetsutövning samt gestaltningsfrågor
• Du har intresse av att arbeta i en politiskt styrd organisation.
• Du har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift
• Du är duktig på att samarbeta internt och med våra andra externa aktörer i vår resa att skapa Skånes bästa boendekommun
• Erfarenhet av ärendehanteringssystem, gärna EDP Vision, är meriterande
• Du är digital och föredrar att arbeta och utveckla din och enhetens digitala arbetsmiljö
• Körkort B krävs

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde: snarast möjligt eller efter överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2019-07-17
Referensnummer: 191/19

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Mentor Demjaha
Miljö- och bygglovschef
046-739134

mentor.demjaha@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig representant nås via kundtjänst

046-739000

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden gått ut. Är du intresserad av att söka tjänsten, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här.

Uppdaterad 2018-01-24

 

E-post
kontakt@kavlinge.se

Telefonnummer
046-73 90 00

Organisationsnummer: 21 20 00 1058

 

Postadress
Kävlinge kommun
Verksamhetens namn
244 80 Kävlinge

Besöksadress
Kullagatan 2, Kävlinge

 

Öppettider
Måndag 08.00 - 16.30
Tisdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.30
Torsdag 08.00 - 16.30
Fredag 08.00 - 15.00

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER