Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Musiklärare till Annelundsskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Annelundsskolan är en välfungerande Reggioinspirerad F-6-skola centralt belägen på promenadavstånd från tågstationen i Kävlinge. Vi är den lilla skolan med stort hjärta och hög kompetens. Våra elevers trygghet och trivsel är en förutsättning för goda resultat och vår skola och skolgård erbjuder stimulerande lärmiljöer där elevernas kreativitet ges stor möjlighet att utvecklas. Delaktighet och inflytande hos våra elever är en självklarhet för oss. Vi är angelägna om en god trivsel hos vår personal och prioriterar personalfrämjande aktiviteter. Vår skola har ett gott rykte med högt söktryck och nöjda elever och föräldrar. Våra förväntningar på ditt engagemang och delaktighet i att göra varje dag till den bästa för våra elever på skolan är därför höga!

Att förbättra kvalitén genom uppföljning, utvärdering och utveckling är grundläggande för oss. Det gör vi genom att kontinuerligt säkerställa det systematiska kvalitetsarbetet. Vårt arbete utgår från ett kollegialt lärande och en delakultur där vi regelbundet träffar kollegor för att säkerställa en god kvalitativ undervisning med eleven i fokus. Varje elev har en egen dator/lärplatta och i samtliga klassrum finns teknisk utrustning som Smartboards och Apple-TV. Till vår hjälp finns stödfunktioner för tekniska program och hjälpmedel som arbetar för att underlätta elevens lärande och pedagogens arbete. Som en naturlig följd av 1:1-satsningen har våra pedagoger tillgång till personliga datorer och lärplattor.

Hos oss får alla lärare möjlighet att äta pedagogisk lunch med eleverna. För att våra medarbetare ska må bra, bjuder vi på frukost varje dag och ger bidrag till friskvård. Av samma anledning är kommunen en rökfri arbetsplats.

Det finns totalt elva kommunala grundskolor i Kävlinge kommun.

Arbetsbeskrivning

Tjänsten innebär undervisning i musik i åk 1-6. Vi söker dig som har intresse för att utveckla musikämnet tillsammans med våra elever och duktiga pedagoger. Musiksalen är välutrustad och med elevernas tillgång till iPads, finns goda förutsättningar för digitalt musikskapande. Undervisning sker i halvklass.

Våra klasser och pedagoger är mycket musikintresserade och musiken är ett naturligt inslag på vår Reggioinspirerade skola, som vi gärna utvecklar tillsammans med dig. Med din drivkraft och ditt engagemang inspirerar du både dina kollegor och dina elever. Du gör det möjligt för varje elev att utvecklas utifrån sina förutsättningar och nå goda resultat, genom att du som lärare motiverar, stimulerar och ställer krav.

Du ingår i skolans 4-6- arbetslag, som gemensamt planerar det övergripande arbetet för våra elever. Tillsammans med erfarna kollegor bidrar du med ditt kunnande och ditt engagemang till skolans gemensamma kvalitetsarbete, med fokus på framgångsrik och kvalitativ undervisning.

Goda relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor är viktiga framgångsfaktorer för oss. Alla elever ska känna sig trygga och få göra sin röst hörd.

Tjänsten är på 50% men det finns goda möjligheter att utöka tjänsten genom resurstimmar/timvikariat i annan verksamhet på skolan.

Kvalifikationer

Du är intresserad av att se elever utvecklas och vill genom musiken skapa glädje och engagemang i din undervisning. Du är väl förankrad i gällande styrdokument och arbetar medvetet för att skapa en undervisning där alla elever har ett stort deltagande. Vidare har du ett tydligt ledarskap med ett målinriktat, differentierat och formativt förhållningssätt i din undervisning. Arbete med kooperativt lärande är meriterande.

Du tycker det är viktigt att ha goda relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor. I ditt arbete är du positiv och engagerad, har god samarbetsförmåga samt känner dig bekväm med att kommunicera både i tal och skrift. Du är engagerad i skolans utvecklingsarbete och ser möjligheter snarare än hinder.

Vi har en verksamhet av mycket god kvalitet och arbetar aktivt med att utveckla vår skola. I våras genomgick vi Skolinspektionens kvalitetsgranskning och uppnått högsta resultat inom samtliga fyra bedömningsområden, vilket vi är mycket stolta över!

Vi ser gärna både nyexaminerade och erfarna sökande till tjänsten, då vi värdesätter åldersspridning i kollegiet. Vi letar efter dig som tillsammans med oss vill fortsätta att arbeta för en trygg skola och goda resultat. Annelundsskolan är den lilla skolan med stort hjärta och kompetens. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga, då vår framgång bygger på samverkan. Vill du bli en av oss?

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid / deltid
Tidsbegränsad till: 2021-06-16
Tillträde: Tillträde: 7 jan 2021

Ansökan

Ansök senast: 2020-10-22
Referensnummer: 172/20

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Charlotta Lilius
Rektor
046-739800

charlotta.lilius@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig representant nås via kundtjänst

046-739000

Övrigt

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här.

Uppdaterad 2018-01-24

 

E-post
kontakt@kavlinge.se

Telefonnummer
046-73 90 00

Organisationsnummer: 21 20 00 1058

 

Postadress
Kävlinge kommun
Verksamhetens namn
244 80 Kävlinge

Besöksadress
Kullagatan 2, Kävlinge

 

Öppettider
Måndag 08.00 - 16.30
Tisdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.30
Torsdag 08.00 - 16.30
Fredag 08.00 - 15.00

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER

Facebook logga