Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

HR-konsult till Kävlinge kommun

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Är du utvecklingsinriktad HR-generalist med stor erfarenhet?

Vi söker en HR-konsult som vill vara med att utveckla och driva Kävlinge kommuns strategiska HR arbete, som vill göra skillnad och påverka framtidens välfärd! Vi erbjuder en utvecklande och trivsam arbetsmiljö med stort utrymme för eget ansvar och påverkan.

Du ingår i HR-avdelningen som består av 6 HR-konsulter samt HR-chef. Vi arbetar som ett team, men också med egna ansvarsområden.

Arbetsbeskrivning

Som HR-konsult ansvarar du tillsammans med HR-avdelningen för kommunens strategiska initiativ och att processer implementeras i verksamheten i syfte att nå målen.
Rollen innebär ett brett HR-arbete där du självständigt driver strategiska och operativa HR-aktiviteter och agerar som HR-stöd till Sektor Utbildning och dess ledning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
- proaktivt HR-stöd till våra chefer och tillsammans med kollegor driver den fortsatta utveckling och implementering av kommunens strategiska HR-agenda "Attraktiv arbetsgivare"
- ansvara för HR-stöd inom, rekrytering, introduktion, arbetsmiljö, rehab, löneöversyn, organisationsförändringar och arbetsrätt.
- deltar och driver utveckling och implementering av HR-processer, riktlinjer och policies.
- uppföljning och analys av HR-nyckeltal, föreslår och stöttar förbättringar.
- Huvudansvar för att driva och utveckla kompetensförsörjningsprocessen.
- ingår i Sektor Utbildnings ledningsgrupp.

Kvalifikationer

För att passa in i vårt HR-team är du en öppen, positiv lagspelare och är bra på att bygga förtroendefulla relationer. Du är van att arbeta verksamhetsnära men också erfarenhet av att ansvara för specifika områden/uppgifter. Att du trivs på jobbet och även har humor är viktigt för oss.

För att trivas i rollen krävs att du är proaktiv, strukturerad och lösningsfokuserad, du har en förmåga att hålla fokus även om omgivningen blir hektisk. Du är bra på att nätverka, har en professionell framtoning och kan möta chefer och medarbetare på alla nivåer i organisationen. Du gillar utveckling och förstår vikten av kommunikation för att nå de förväntade resultaten.
Du har högskoleutbildning med PA/HR- inriktning eller motsvarande utbildning som vi som arbetsgivare bedömer likvärdig samt praktisk erfarenhet från ovan nämnda områden.

Om detta låter som ett intressant jobb för dig så ansök redan idag!

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde: efter överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2019-09-18
Referensnummer: 229/19

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Elin Willerud
HR-chef
046-73 91 40

elin.willerud@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig representant nås via kundtjänst

046-739000

Övrigt

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här.

Uppdaterad 2018-01-24

 

E-post
kontakt@kavlinge.se

Telefonnummer
046-73 90 00

Organisationsnummer: 21 20 00 1058

 

Postadress
Kävlinge kommun
Verksamhetens namn
244 80 Kävlinge

Besöksadress
Kullagatan 2, Kävlinge

 

Öppettider
Måndag 08.00 - 16.30
Tisdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.30
Torsdag 08.00 - 16.30
Fredag 08.00 - 15.00

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER