Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Arbetsterapeut till Hälsofrämjande enheten

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Vill du göra skillnad? Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla möjligheter att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Kävlinge kommun är rätt för dig som vill något.

Arbetsbeskrivning

Som medarbetare hos oss arbetar du med att möjliggöra för den enskilde att leva ett så självständigt liv som möjligt, så länge som möjligt.

Tillsammans med enhetens hälsopedagog är du med och planerar övergripande hälsofrämjande aktiviteter för att bevara hälsan för målgruppen, kommuninvånare 65+.

I arbetet ingår även att informera vår målgrupp avseende de rehabiliterande och förebyggande insatserna och att ta fram utbildning- och informationsmaterial.

Förutom samarbetet med övriga professioner inom den Hälsofrämjande enheten ingår i arbetet att samverka med föreningar, vårdcentraler och frivilliga aktörer, allt för att skapa de absolut bästa förutsättningar till ett liv i självständighet.

Vi erbjuder dig ett omväxlande, ansvarsfullt och stimulerande arbete med möjligheter till egen utveckling. Arbetsplatsen är rökfri och hälsomedveten. Som anställd får du kompetensutvecklingsplan, friskvårdsbidrag, fri parkering och gratis frukost.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett genuint intresse för att arbeta med, och för människor, och möter varje individ utifrån individens enskilda behov och önskemål. Du ska vara trygg i dig själv, vara bekväm med att arbeta såväl självständigt som tillsammans med övriga medarbetare i den Hälsofrämjande enheten och externa samarbetsparter. Du har lätt för att samarbeta, skapa nätverk och sätter människan i fokus. Du ser möjligheter, är engagerad och kreativ.

För att gå vidare i rekryteringsprocessen behöver du:
Vara legitimerad arbetsterapeut eller ha annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
Inneha B-körkort.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat med föreningssamordning och hälsofrämjande aktiviteter.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2019-02-22
Referensnummer: 28/19

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Nadia Erixon
Enhetschef
046-73 91 48

nadia.erixon@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig representant nås via kundtjänst

046-739000

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden gått ut. Är du intresserad av att söka tjänsten, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Uppdaterad 2018-01-24

 

E-post
kontakt@kavlinge.se

Telefonnummer
046-73 90 00

Organisationsnummer: 21 20 00 1058

 

Postadress
Kävlinge kommun
Verksamhetens namn
244 80 Kävlinge

Besöksadress
Kullagatan 2, Kävlinge

 

Öppettider
Måndag 08.00 - 16.30
Tisdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.30
Torsdag 08.00 - 16.30
Fredag 08.00 - 15.00

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER