Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Chef Arbete och integration

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Sektor arbetsliv och fritid innefattar kultur och fritid, arbetsmarknad och integration, externt gymnasium och vuxenutbildning samt individ- och familjeomsorg. Vi söker nu enhetschef till en av våra nio enheter, enheten Arbete och integration. Vi erbjuder ett mycket intressant och stimulerande arbete i en enhet med kompetenta och engagerade medarbetare där du får stora möjligheter att vara med och bidra till utvecklingen.

Arbetsbeskrivning

Du leder vår samlade verksamhet för flyktingmottagande, ekonomiskt bistånd, arbetsmarknadsinsatser, kommunala aktivitetsansvaret samt budget- och skuldrådgivning. Som enhetschef har du ansvar för budget, personal (drygt 15 medarbetare), arbetsmiljö och verksamhet. Du arbetar med att skapa förutsättningar för medarbetarna att lyckas i sina uppdrag.
Du kommer tillsammans med medarbetarna att vidareutveckla arbetsmarknadsprocessen och myndighetsprocessen, bland annat genom utveckling av arbetssätt och användning av teknikens möjligheter.
Du träffar regelbundet sektorsledningen och övriga enhetschefer för gemensamt lärande och utveckling i sektorsgemensamma frågor. Inte minst handlar det om att utveckla våra gemensamma arbetssätt för att nå målen och ge medborgarna god service. Du kommer också att samarbeta med kollegor från andra sektorer i kommunen samt med företrädare för det lokala näringslivet och andra myndigheter och organisationer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av arbetsmarknadsfrågor och vill arbeta med utveckling inom området. Du har relevant högskoleutbildning och erfarenhet som chef och ledare. Det är meriterande om du i någon form har arbetat med förändringsarbete och digitalisering, i offentlig eller privat sektor. Erfarenhet av myndighetsutövning är också meriterande.

Som ledare skapar du engagemang genom ett positivt förhållningssätt och god förmåga att ge medarbetarna regelbunden feedback. Du är en tydlig och trygg ledare med förmåga att skapa förutsättningar för goda verksamhetsresultat. Du är bra på att kommunicera med medarbetare på ett sätt som skapar mening och arbetsglädje.
Ditt ledarskap kännetecknas av en förmåga att se sammanhang och att skapa delaktighet. Rollen innebär många samverkanskontakter både internt i kommunen och med externa parter vilket bland annat kräver att du är bra på att bygga förtroendefulla relationer och kan hålla fokus på det som skapar resultat för kommuninvånaren.
Det händer mycket inom arbetsmarknadsområdet på nationell och lokal nivå och du behöver ha intresse och förståelse för kommunens roll och möjligheter.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde efter överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2019-09-13
Referensnummer: 224/19

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Per Arvedson
Biträdande sektorschef
046-73 94 70

per.arvedson@kavlinge.se

Anneli Nilsson
Sektorschef
046-73 92 15

Anneli.Nilsson@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig representant nås via kundtjänst

046-739000

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden gått ut. Är du intresserad av att söka tjänsten, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Uppdaterad 2018-01-24

 

E-post
kontakt@kavlinge.se

Telefonnummer
046-73 90 00

Organisationsnummer: 21 20 00 1058

 

Postadress
Kävlinge kommun
Verksamhetens namn
244 80 Kävlinge

Besöksadress
Kullagatan 2, Kävlinge

 

Öppettider
Måndag 08.00 - 16.30
Tisdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.30
Torsdag 08.00 - 16.30
Fredag 08.00 - 15.00

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER