Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Rektor till gymnasie- och kommunal vuxenutbildning

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Kommunen är inne i en organisationsförändring och du kommer in i verksamheten i en spännande tid, då såväl strukturer som arbetsmetoder utmanas. Detta ger dig möjlighet att vara med att skapa en modern organisation.

Den nya sektorn arbetsliv och fritid innefattar kultur och fritid, arbetsmarknad och integration, externt gymnasie och vuxenutbildning samt individ och familjeomsorg. Sektorn inbjuder till ett gränsöverskridande arbetssätt vilket kommer att leda till att spännande inkluderande aktiviteter utformas. Tillsammans med chefer och medarbetare kommer vi att utforma sektorn för att nå uppsatta mål genom en grundverksamhet med hög kvalitet och nya arbetsmetoder. Viktiga samverkanspartners är förutom offentlig sektor bland andra föreningar och näringsliv.

Enheten är kommunens samlade organisation för utbildning och studie- och yrkesvägledning för ungdomar och vuxna med mål är att rusta människor för framtidens kompetensbehov.
Att förbättra kvalitén genom uppföljning, utvärdering och utveckling är grundläggande för oss. Det gör vi genom att kontinuerligt säkerställa det systematiska kvalitetsarbetet.

Arbetsbeskrivning

Som rektor i Kävlinge kommun leder du det pedagogiska arbetet utifrån en skola på vetenskaplig grund. I uppdraget ingår ansvar för elevernas resultatutveckling och måluppfyllelse, medarbetarnas arbetsmiljö samt skolans kvalitetsutveckling med styrdokumenten som grund.

I nära samverkan med de andra enhetscheferna i sektorn arbetar du mot sektorns mål och är tillsammans med andra aktörer en viktig del i målet att alla Kävlingebor med arbetsförmåga är självförsörjande.

Enheten har ansvar för externt gymnasie, IM, extern gymnasiesärskola och KomVux. I enheten finns förstelärare, arbetslagsledare och elevhälsa.

Vi erbjuder dig kontinuerlig kompetensutveckling och administrativt stöd.
Vi erbjuder ett ledarskapsprogram där du tillsammans med andra chefer utmanas och utvecklas i ditt ledarskap.

Kvalifikationer

Du har en pedagogisk utbildning i grunden och har arbetat minst 2 år som rektor. Du har genomgått den statliga rektorsutbildningen.

Som person är du mål- och resultatinriktad samt har ett positivt förhållningssätt. Ditt ledarskap karaktäriseras av tydlighet, mod och samarbetsvilja. Du är skicklig på att entusiasmera och vågar utmana för att skapa en tydlig målbild och strategi. Du har en god förmåga att lyfta blicken för att se vilka delar av verksamheten som måste utvecklas för att nå målen på helheten.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde: efter överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2019-01-17
Referensnummer: 339/18

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Anneli Nilsson
Sektorschef
046-73 92 15

Anneli.Nilsson@kavlinge.se

Per Arvedson
Biträdande sektorschef
046-739470

per.arvedson@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig representant nås via kundtjänst

046-739000

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden gått ut. Är du intresserad av att söka tjänsten, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi räknar med att påbörja intervjuer i mitten av januari.

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Uppdaterad 2018-01-24

 

E-post
kontakt@kavlinge.se

Telefonnummer
046-73 90 00

Organisationsnummer: 21 20 00 1058

 

Postadress
Kävlinge kommun
Verksamhetens namn
244 80 Kävlinge

Besöksadress
Kullagatan 2, Kävlinge

 

Öppettider
Måndag 08.00 - 16.30
Tisdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.30
Torsdag 08.00 - 16.30
Fredag 08.00 - 15.00

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER