Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Slöjdlärare till Dösjebroskolan i Kävlinge kommun

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Välkommen till Dösjebroskolan, vi är den lilla skolan med stora möjligheter! Dösjebroskolan är en liten, gemytlig F-6-skola belägen med närhet till pågatågstation och med natursköna omgivningar inpå knuten.

Hos oss värderas elevfokus och ett professionellt bemötande emot elever, vårdnadshavare och kollegor högt och är nycklar till en framgångsrik skola. Trivsel för elever och medarbetare hålls högt i planeringen av verksamhetens organisation. Vårt arbete utgår från ett kollegialt lärande och en delakultur där vi regelbundet träffar kollegor för att säkerställa en god kvalitativ undervisning med eleven i fokus. Varje elev har en egen dator/lärplatta och i samtliga klassrum finns teknisk utrustning som Smartboards och Apple-TV. Till vår hjälp finns stödfunktioner för tekniska program och hjälpmedel som arbetar för att underlätta elevens lärande och pedagogens arbete. Som en naturlig följd av 1:1-satsningen har våra pedagoger tillgång till personliga datorer och lärplattor.

För att våra medarbetare ska må bra, bjuder vi på frukost varje dag och ger bidrag till friskvård. Av samma anledning är kommunen en rökfri arbetsplats.

Det finns totalt elva kommunala grundskolor i Kävlinge kommun.

Arbetsbeskrivning

Du planerar, bedriver och utvärderar din undervisning med en självklar utgångspunkt i rådande styrdokument. Du deltar aktivt i det kollegiala arbetet i vårt lärararbetslag och har möjlighet till att ingå i ett kommunövergripande nätverk bestående av slöjdlärare från andra skolor.

Du inspirerar våra elever till kreativitet och bidrar till ett lustfyllt lärande i ditt ämne. Skolan har ändamålsenliga lokaler för trä/metall- och textilslöjd.

Kvalifikationer

Du har ett positivt och flexibelt förhållningssätt till elevernas olika förutsättningar. Att anpassa undervisningen utifrån elevernas olika behov är en självklarhet för dig så att varje elev får möjlighet att nå så långt som möjligt.

Du har mycket god förmåga att skapa hållbara relationer till elever, kollegor och skolledning och du har ett tydligt, inspirerande ledarskap i din undervisning. Du är ansvarsfull inför dina arbetsuppgifter och bidrar aktivt till en god och trivsam arbetsmiljö.

Vi söker dig som är legitimerad grundskollärare i slöjd, och är särskilt nyfiken på dig med behörighet i ämnets båda inriktningar; trä/metall och textilslöjd. Tjänsten omfattar 30% per ämne eller 60% om du har behörighet i båda.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: Tillträde snarast.

Ansökan

Ansök senast: 2021-01-29
Referensnummer: 203/20

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Jessica Kroon
Rektor Dösjebroskolan
046-739741
0709-739741
jessica.kroon@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig representant nås via kundtjänst

046-739000

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden gått ut. Är du intresserad av att söka tjänsten, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här.

Uppdaterad 2018-01-24

 

E-post
kontakt@kavlinge.se

Telefonnummer
046-73 90 00

Organisationsnummer: 21 20 00 1058


Postadress
Kävlinge kommun
Verksamhetens namn
244 80 Kävlinge

Besöksadress kommunhuset
Kullagatan 2, Kävlinge


Öppettider kommunhuset
Måndag 08.00 - 16.30
Tisdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.30
Torsdag 08.00 - 16.30
Fredag 08.00 - 15.00

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER

Facebook logga