Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Fastighet- och städsamordnare till Kävlinge kommun

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Du är placerad på ekonomiavdelningen och du kommer främst att arbeta med kvalitetssäkring av vårt städutförande, men även med andra fastighetsrelaterade frågor i nära samarbete med vår nuvarande fastighet- och städsamordnare.
Vi söker dig som vill skapa en god kvalitet i våra verksamhetslokaler genom att stödja våra kärnverksamheter kring städ- och fastighetsfrågor.

Arbetsbeskrivning

Inom kommunens verksamhetsstöd har vi ansvar för lokalförsörjningsfrågor, alltifrån långsiktig planering, verksamheternas lokalbehov på kortare sikt till daglig kvalitetssäkring av våra fastigheters funktioner.
Som fastighet- och städsamordnare är det ditt huvuduppdrag att upprätthålla en god förvaltarfas genom kontinuerlig dialog med alla parter och säkerställa utförandet av kvalitetsuppföljning enligt städstandarden INSTA 800. Du utför eller koordinerar kvalitetskontroller av leverantörer för att uppfylla avtalad städkvalitet och kostnadseffektiv städfunktion. I praktiken innebär det att du ofta befinner dig på plats i våra verksamheter för faktisk kontroll av lokalvården. Du håller i driftsmöten med våra enhetschefer samt följer upp avtalen mellan leverantörer och verksamhet.
Du kommer även arbeta med andra servicefrågor kopplade till våra verksamheters lokalbehov, fastighetsservice och annan internservice. Servicefunktionen planerar, koordinerar och projektleder varierande uppdrag i vårt framtida medborgarhus.

Vi söker en utåtriktad medarbetare som gillar att ha många olika kontaktytor och att arbeta med struktur och ordning. Du arbetar självständigt och tar egna initiativ för att leverera god service. Du är tydlig och professionell i mötet med både verksamhet och leverantörer.

Kvalifikationer

Vi söker dig med intresse och kunskap inom städ- och fastighetsbranschen.
Du kan ha kunskap från städverksamheter som arbetar efter svensk städstandard
INSTA 800. Du kan även ha annan fastighetsinriktad erfarenhet eller utbildning, ex vis facility management, som grund.
Du har i grunden en gymnasieutbildning, behärskar svenska i tal och skrift samt innehar B-körkort.
Du har kunskap kring Office programmen och har systemvana. Kännedom om avtalsjuridik samt upphandlingsprocesser och LOU, lagen om offentlig upphandling är meriterande. Det är även meriterande om du har personcertifiering nivå 3 eller mer i INSTA 800.

Då tjänsten bland annat innebär arbete i förskola och skola så kommer utdrag ur polisens belastningsregister begäras in på sökanden som kallas till intervju.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde sker efter överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2019-04-17
Referensnummer: 84/19

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Victoria Galbe
Ekonomichef
046-739165
0709-739165

Facklig företrädare


Facklig representant nås via kundtjänst

046-739000

Övrigt

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här.

Uppdaterad 2018-01-24

 

E-post
kontakt@kavlinge.se

Telefonnummer
046-73 90 00

Organisationsnummer: 21 20 00 1058

 

Postadress
Kävlinge kommun
Verksamhetens namn
244 80 Kävlinge

Besöksadress
Kullagatan 2, Kävlinge

 

Öppettider
Måndag 08.00 - 16.30
Tisdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.30
Torsdag 08.00 - 16.30
Fredag 08.00 - 15.00

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER