Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Nämndsekreterare till Kävlinge kommun

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Arbetsbeskrivning

Som nämndsekreterare är du huvudansvarig för all nämndadministration och ärende-hanteringen för bygg- och miljönämnden. Arbetet innebär beredning, praktisk planering, utskick av digital kallelse och protokollföring av nämnd- och presidiemöten. Nämnden sammanträder kvällstid. Du ansvarar även för strategisk beredning och bistår sektorschef i olika praktiska frågor. Arbetet förutsätter således en god kontakt med både politiker och handläggare.
Du ansvarar även för all diarieföring, bevakning av överklagade ärenden och övrig samordning av verksamheten. I det dagliga arbetet ingår även att lämna ut handlingar och göra sekretess-prövning.
I tjänsten ingår också samarbete med turist- och näringslivschefen, bland annat vad gäller aktiviteterna Årets Företagare och Sommarliv ungt entreprenörskap.

Kvalifikationer

Vi söker en engagerad, ansvarsfull och positiv nämndsekreterare till ett omväxlande arbete.

Du har relevant högskoleutbildning, exempelvis inom offentlig förvaltning eller statsvetenskap, eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som lämplig.
Vi vill att du har erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation, har arbetslivserfarenhet som innebär kunskap om kommunal- och förvaltningsrätt samt är van vid att formulera formella skrivelser.
Har du erfarenhet som nämndsekreterare, har god systemvana och kompetens inom diarie- och ärendehantering samt dokumenthantering (vi använder systemet Platina) är det meriterande.
Arbetet förutsätter att du har ett ansvarstagande och strukturerat arbetssätt, är noggrann och trivs med att ha varierande administrativa arbetsuppgifter. Då vi arbetar i team är det avgörande att du har lätt för att samarbeta, ta initiativ och föreslå förbättringar.
Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och har förmåga att skapa förtroendefulla relationer. Som person är du serviceinriktad med ett gott omdöme och ett positivt förhållnings-sätt. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: Tillträde efter överenskommelse. Tjänsten är ett vikariatmed sysselsättningsgrad 75%, på två år, med möjlighet till förlängning.

Ansökan

Ansök senast: 2019-10-16
Referensnummer: 250/19

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Mats Svedberg
Kanslichef
046-739122

mats.svedberg@kavlinge.se

Marie Göransson
Kommunsekreterare
046-739121


Facklig företrädare


Facklig representant nås via kundtjänst

046-739000

Övrigt

Mats Svedberg är tillgänglig för frågor om tjänsten från den 11/10.

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här.

Uppdaterad 2018-01-24

 

E-post
kontakt@kavlinge.se

Telefonnummer
046-73 90 00

Organisationsnummer: 21 20 00 1058

 

Postadress
Kävlinge kommun
Verksamhetens namn
244 80 Kävlinge

Besöksadress
Kullagatan 2, Kävlinge

 

Öppettider
Måndag 08.00 - 16.30
Tisdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.30
Torsdag 08.00 - 16.30
Fredag 08.00 - 15.00

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER