Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Kävlinge sektor Omsorg söker Socialpedagog till nytt LSS-boende!

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Arbetsbeskrivning

Söker du ett spännande arbete med utmaningar och utveckling? Vill du vara med och leda uppstarten av en ny gruppbostad tillsammans med en engagerad chef samt roliga och kompetenta medarbetare? I så fall har Kävlinges sektor Omsorg jobbet för dig!

Under hösten 2019 kommer sektor Omsorg att öppna en ny gruppbostad mitt i Kävlinge för människor som lever med diagnos inom autismspektrum och andra neuropsykiatriska funktionsvariationer. Eftersom att målgruppen har ett stort behov av kontinuitet och rätt kompetens kommer arbetsgivaren löpande att satsa på personaltäthet och kompetensutveckling.

Arbetsuppgifterna kommer initialt att innebära både kunskapsmässigt men också administrativt stöd till enhetschefen i planering och uppbyggnad av den nya gruppbostaden. Arbetet kan också komma att innebära viss klassisk social omsorg med vissa delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter i syfte att lära känna de personer som under hösten kommer att flytta in på den nya enheten (idag på andra boenden). Socialpedagogen kommer även att ansvara för delar i skapandet av arbetsplatsen, rekrytering av personal men även möblering, ljus- och färgsättning av boendemiljön. Även utformning av lokala rutiner, schema och teambuildande aktiviteter kan komma att ingå i arbetsuppgifterna.

Då personal på enheten dagligen kommer att möta utmanande beteenden vill arbetsgivaren kontinuerligt satsa på både handledning och fortbildning av samtliga medarbetare.

Socialpedagogen på enheten kommer även efter öppnandet av gruppbostaden att ha viss arbetsledande och framförallt handledande arbetsuppgifter.

Arbetsgivaren tillämpar individuell lönesättning. Som anställd finns det en rad förmåner som till exempel friskvårdsbidrag, gratis parkering samt strukturerad, individuell kompetensutveckling. Kävlinge kommun bjuder dessutom alla medarbetare på frukost - och givetvis kaffe/te.

Kvalifikationer

Den sökande ska vara en tålmodig, positiv och driftig person som gillar både dagliga och långsiktiga utmaningar. Den sökande ska ha förmåga att hålla sig uppdaterad med lagändringar och ny forskning, samt att arbetsleda och tillsammans med enhetschef utveckla verksamheten. Vi söker därför personer som har fullgjort en socialpedagogutbildning, eller har en examen som arbetsgivaren finner likvärdig.

Kävlinge kommun har en tydlig värdegrund med honnörsorden Öppenhet, Utveckling och Engagemang vilket innebär att den sökande ska kunna efterleva detta i sin profession.

Den sökande ska också ha erfarenhet av arbete med människor med diagnos inom autismspektrum samt beteendestörningar. Det är också fördelaktigt om den sökande har erfarenhet av arbete på grupp- eller servicebostad.

Då tjänsten innebär en del arbetsledning, handledning och planering är erfarenheter inom dessa områden starkt meriterande.

Merparten medarbetare inom sektor Omsorg är kvinnor och arbetsgivaren ser därför gärna manliga sökande eller sökande som på annat sätt kan bidra till mångfald - men alla är givetvis välkomna att söka tjänsten.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde: 2019-09-01 eller efter överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2019-07-31
Referensnummer: 152/19

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Johannes Bragazzi
Enhetschef
046-739670

johannes.bragazzi@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig representant nås via kundtjänst

046-739000

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden gått ut. Är du intresserad av att söka tjänsten, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Uppdaterad 2018-01-24

 

E-post
kontakt@kavlinge.se

Telefonnummer
046-73 90 00

Organisationsnummer: 21 20 00 1058

 

Postadress
Kävlinge kommun
Verksamhetens namn
244 80 Kävlinge

Besöksadress
Kullagatan 2, Kävlinge

 

Öppettider
Måndag 08.00 - 16.30
Tisdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.30
Torsdag 08.00 - 16.30
Fredag 08.00 - 15.00

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER