Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Arbetsterapeut sökes till Kullagårdens Hemvård

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Hemvården vänder sig till personer som till följd av ålder, funktionshinder eller sjukdom har svårt att klara sin vardag eller till dem som vårdar en närstående. Vi ansvarar bland annat för verksamheterna särskilt boende, hemtjänst och hemsjukvård. Kävlinges hemvård har goda resultat och en utvecklingsstrategi är nyligen beslutad för att möta framtiden. Vi arbetar för att äldre människor ska kunna bo kvar i sina hem under trygga förutsättningar genom en rad olika insatser. Vi erbjuder också ett välutvecklat anhörigstöd, uppsökande verksamhet i förebyggande syfte och olika aktiviteter.

Vi tycker det är viktigt att trivas och arbeta tillsammans mot gemensamma mål. Därför har vi utbildade värdegrundsledare som bjuder in till aktiviteter för att utveckla vår värdegrund. För att våra medarbetare ska må bra, bjuder vi på frukost varje dag och ger bidrag till friskvård. Av samma anledning är kommunen en helt rökfri arbetsplats.

Arbetsbeskrivning

Som arbetsterapeut inom hemsjukvården skapar du förutsättningar för den enskilde att leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt. Du gör ADL-bedömningar och behandlingar, provar ut och förskriver hjälpmedel. Arbetet innebär ett nära samarbete med fysioterapeuter och sjuksköterskor samt omvårdnadspersonal.

Du ansvarar för dokumentation av hälso- och sjukvårdsinsatser i journalföringssystemet ProCapita.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Du ska ha förmåga att kunna arbeta självständigt och ta egna beslut, samtidigt som du trivs med att arbeta i team med andra yrkesprofessioner. Du ska ha förmåga att kunna handleda och stötta omvårdnadspersonal i det dagliga arbetet.

Vi vill att du ska ha ett stort engagemang för att arbeta med människor och en god förmåga att arbeta med varierande hemsjukvårdsinsatser.

Vi förutsätter att du har ett gott bemötande, att du är positiv till utveckling och nya utmaningar i arbetet. Du ska ha förmåga att se möjigheter och lösningar.

B-körkort är ett krav för tjänsten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2019-08-04
Referensnummer: 197/19

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Erica Gesterling
Biträdande Enhetschef Område Öst, Sektor Omsorg
046 - 280 40 86

erica.gesterling@kavlinge.se

Charlotta Everlöv
Enhetschef Område Öst, Sektor Omsorg
046-73 97 04

charlotta.everlov@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig representant nås via kundtjänst

046-739000

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden gått ut. Är du intresserad av att söka tjänsten, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Facklig kontaktperson nås via Kontakt Kävlinge 046-739000.

Här kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Uppdaterad 2018-01-24

 

E-post
kontakt@kavlinge.se

Telefonnummer
046-73 90 00

Organisationsnummer: 21 20 00 1058

 

Postadress
Kävlinge kommun
Verksamhetens namn
244 80 Kävlinge

Besöksadress
Kullagatan 2, Kävlinge

 

Öppettider
Måndag 08.00 - 16.30
Tisdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.30
Torsdag 08.00 - 16.30
Fredag 08.00 - 15.00

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER