Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Chef för Barn och Elevhälsa till Kävlinge kommun

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Barn- och elevhälsan stödjer kommunens förskolor och skolor i arbetet med att ge varje barn och elev, oavsett behov, rätt förutsättningar för att barnet/eleven utvecklas så långt som möjligt. Vi består av en grupp specialister som kompletterar förskolor och skolor inom kommunen. Hos oss finns pedagogisk, psykologisk, medicinsk och social kompetens samlad för att skapa en helhetsbild av barnens och elevernas vardag. Vårt arbete är i huvudsak förebyggande och sker på organisations-, grupp- och individnivå där hjälp ges till barn och elever med inlärningssvårigheter, funktionsnedsättningar och beteendesvårigheter.

Arbetsbeskrivning

Kävlinge kommun satsar på en hög kvalitet inom förskola och grundskola. Som chef för Barn och Elevhälsa är du direkt underställd chef för sektor Utbildning och ingår i sektor Utbildnings ledningsgrupp samt grundskolans ledningsgrupp. I ditt ansvar ligger verksamhet, personal och ekonomi. Du leder verksamheten tillsammans med en biträdande Barn och Elevhälsochef. Uppdraget omfattar centrala elevhälsan, centrala resurser, förskoleteamet, resursfördelning till förskolor och grundskolor, en särskild undervisningsgrupp och samordningsansvar för grundsärskola.

Som chef för Barn och Elevhälsa förväntas du kunna leda, stödja, stimulera och utmana dina medarbetare. Du tydliggör de nationella och kommunala uppdragen/målen och ska kunna agera som stöd gentemot den operativa verksamheten. Du har ett nära samarbete med våra rektorer. Uppdraget har fokus på förebyggande och hälsofrämjande insatser.

Kvalifikationer

Du har en akademisk examen med inriktning mot utbildning/pedagogik. Du har dokumenterad ledarerfarenhet och erfarenhet från verksamhetsområdet.

Du har förståelse för att arbeta i en politiskt styrd organisation. Du kan skapa goda relationer med din omgivning och som chef är du lyhörd och trivs med att motivera, engagera och utveckla dina medarbetare. Du har god samarbetsförmåga och är utåtriktad i umgänget med andra.

Vi förutsätter att du kan upprätta och arbeta inom fastställda ekonomiska ramar. Vi värdesätter att du är en god organisatör med vana att strukturera och organisera ditt eget och andras arbete. Du är en god kommunikatör såväl i tal som skrift.

Som person är du mål- och resultatinriktad samt har ett positivt förhållningssätt. Ditt situationsanpassade ledarskap karaktäriseras av tydlighet, mod och samarbetsvilja. Du är skicklig på att få olika yrkesgrupper med dig, där delaktighet är självklart men vågar även utmana för att skapa en tydlig målbild och strategi. Du har en god förmåga att lyfta blicken för att se vilka delar av verksamheten som måste utvecklas för att nå målen i sin helhet.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde: efter överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2019-04-05
Referensnummer: 63/19

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Barbro Börjesson
Sektorchef
046 - 73 95 70

barbro.borjesson@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig representant nås via kundtjänst

046-739000

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden gått ut. Är du intresserad av att söka tjänsten, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här.

Uppdaterad 2018-01-24

 

E-post
kontakt@kavlinge.se

Telefonnummer
046-73 90 00

Organisationsnummer: 21 20 00 1058

 

Postadress
Kävlinge kommun
Verksamhetens namn
244 80 Kävlinge

Besöksadress
Kullagatan 2, Kävlinge

 

Öppettider
Måndag 08.00 - 16.30
Tisdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.30
Torsdag 08.00 - 16.30
Fredag 08.00 - 15.00

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER