Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Kävlinge söker fortfarande personal till nytt boende

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

I grupp- och servicebostäderna arbetar vi med att ge stöd och service till personer med funktionsnedsättningar som blivit beviljade insatsen bostad med särskild service. Stödet är individuellt anpassat och utgår från den enskildes behov för att garantera den enskilde goda levnadsvillkor och ett gott liv. Det bygger på ett aktivt intresse från oss och en vilja att lyssna och förstå. Genom motiverande och praktiskt stödjande insatser hjälper vi personer att möta och hantera vardagslivets olika situationer med målet att de ska leva ett så självständigt liv som möjligt utifrån sina förmågor. Stödet ges både i brukarens hem och i vardagliga aktiviteter ute i samhället.

Bostäderna finns på Kansligatan, Träningsvägen och Bruksgatan i Kävlinge, på Odalvägen i Löddeköpinge samt på Kungsgatan och Solgatan i Furulund.

För att våra medarbetare ska må bra, bjuder vi på frukost varje dag och ger bidrag till friskvård. Av samma anledning är kommunen en rökfri arbetsplats.

Arbetsbeskrivning

Efter en lyckad första rekryteringsomgång behöver Kävlinge sektor Omsorg ytterligare personal till en nystartad gruppbostad för människor som lever med neuropsykiatriska funktionsvariationer. Gruppbostaden öppar portarna under hösten 2019/våren 2020.

Vi söker dig som gillar utmaningar och utveckling i det dagliga arbetet, personer som tillsammans med brukare och kollegor kan skapa högkvalitativ omsorg. Vill du vara en av oss? I så fall har Kävlinges sektor Omsorg jobbet för dig!

Den nya gruppbostad ligger mitt i Kävlinge och ska leverera omsorg till människor som lever med diagnos inom autismspektrum/neuropsykiatriska funktionsvariationer. Arbetsgivaren kommer att satsa stort på kontinuitet, handledning och kompetensutveckling, dels för att personalen dagligen kommer att möta utmanande beteenden men också eftersom att målgruppen har ett stort behov av lågaffektiv och individuell utformad omsorg.

Arbetsuppgifterna kommer att innebära klassisk social omsorg, pedagogiska arbetssätt samt vissa delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter. Personalen kommer även, tillsammans med en arbetsledande socialpedagog, att skapa den nya gruppbostaden/arbetsplatsen med hjälp av teambildande aktiviteter. Personalen ska också vara behjälpliga i uppstartsprocessen och delaktiga i gruppbostadens/arbetsplatsens nya rutiner och scheman samt utformning av genomförande- och delaktighetsplaner.

Kvalifikationer

Den sökande ska vara en tålmodig, positiv och driftig person som tycker om ett varierande och utmanande arbete. Vi söker främst personer som har adekvat utbildning inom omsorg för människor med neuropsykiatriska funktionsvariationer. Ett krav är att den sökande ha fullgjort undersköterske- eller högskoleutbildning som lämpar sig för att arbeta med dessa människor.

Då Kävlinge kommun har en tydlig värdegrund med honnörsorden Öppenhet, Utveckling och Engagemang är det viktigt att den sökande kan efterleva detta i sin profession.

Den sökande ska även ha erfarenhet av arbete med människor som lever med diagnos inom autismspektrum och bör ha erfarenhet av arbete på grupp- eller servicebostad. Då en stor del av målgruppen har stort intresse för sport/fotboll och annan fysisk aktivitet är det således meriterande om den sökande delar dessa intressen.

Merparten medarbetare inom sektor Omsorg är kvinnor och arbetsgivaren ser gärna manliga sökande eller sökande som på annat sätt kan bidra till mångfald.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde: 2020-01-01 eller efter överenskommelse Kävlinge kommun tillämpar individuell lönesättning. Tjänsterna innebär även arbetstid kvällar och helger.

Ansökan

Ansök senast: 2019-10-21
Referensnummer: 248/19

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 3

Kontakt

Kontaktperson


Katarina Moberg
rekryteringsansvarig, socialpedagog
046-280 41 31
073 063 46 23
katarina.moberg@kavlinge.se

Johannes Bragazzi
Enhetschef
046-739670

johannes.bragazzi@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig representant Kommunals sektion Kävlinge

046- 73 94 58

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden gått ut. Är du intresserad av att söka tjänsten, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Uppdaterad 2018-01-24

 

E-post
kontakt@kavlinge.se

Telefonnummer
046-73 90 00

Organisationsnummer: 21 20 00 1058

 

Postadress
Kävlinge kommun
Verksamhetens namn
244 80 Kävlinge

Besöksadress
Kullagatan 2, Kävlinge

 

Öppettider
Måndag 08.00 - 16.30
Tisdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.30
Torsdag 08.00 - 16.30
Fredag 08.00 - 15.00

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER