Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Fritidsledare till Kävlinge kommun

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Kultur och fritid omfattar bibliotek, fritidsgårdar, föreningsstöd, idrott, friluftsaktiviteter, kulturskola och kulturaktiviteter. Totalt är vi ett fyrtiotal engagerade medarbetare med uppdraget att erbjuda människor goda förutsättningar till en rik fritid där man kan ha roligt, vara aktiv och utvecklas. I praktiken innebär det att vi vill bidra till att stärka demokratin, öka folkhälsan, stimulera ett samhällsengagemang samt ge goda möjligheter till upplevelser och eget skapande. Det gör vi tillsammans med föreningar, privatpersoner, näringsliv, olika organisationer och kollegor inom kommunen.

Att trivas och arbeta tillsammans mot gemensamma mål tycker vi är viktigt. Därför har vi utbildade värdegrundsledare som bjuder in till aktiviteter för att utveckla vår värdegrund. För att våra medarbetare ska må bra ger vi bidrag till friskvård. Av samma anledning är kommunen också en rökfri arbetsplats.

Arbetsbeskrivning

Som fritidsledare arbetar du aktivt med att erbjuda möjligheter till en aktiv fritid för Kävlinge kommuns barn och ungdomar. Vi jobbar mycket med ungdomars initiativ och idéer där du som fritidsledare coachar och stödjer besökaren i genomförandet. Du kommer arbeta dagtid, kvällar och helger. Tjänsten är på 87,5 %.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har fritidsledarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska kunna ta egna initiativ, vara kreativ och ha förmågan att kunna jobba enskilt samt samarbeta med annan personal både internt och externt. Vår prioriterade målgrupp är barn och ungdomar mellan åk 4 t o m 17 år. B-körkort är ett krav och vi ser gärna att du har tillgång till egen bil. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och utdrag från belastningsregistret kommer att begäras.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: Tillträde till tjänsten snarast möjligt eller efter överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2019-09-13
Referensnummer: 223/19

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Lena Nilsson
Chef för fritidsgårdar och idrottsanläggningar
046-73 90 11
0709-73 90 11
lena.nilsson@kavlinge.se

Facklig företrädare


Tony Kvant
Fritidsledare
046- 73 94 69

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden gått ut. Är du intresserad av att söka tjänsten, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Uppdaterad 2018-01-24

 

E-post
kontakt@kavlinge.se

Telefonnummer
046-73 90 00

Organisationsnummer: 21 20 00 1058

 

Postadress
Kävlinge kommun
Verksamhetens namn
244 80 Kävlinge

Besöksadress
Kullagatan 2, Kävlinge

 

Öppettider
Måndag 08.00 - 16.30
Tisdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.30
Torsdag 08.00 - 16.30
Fredag 08.00 - 15.00

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER