Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Administrativ handläggare till Bygg- och Miljöenheten i Kävlinge kommun

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Bygg- och miljöenheten är en del av sektor Samhällsbyggnad och består av en bygg- och en miljöenhet med totalt 14 medarbetare. Vi har tre tjänster med administrativa arbetsuppgifter och det är till en av dessa vi nu säker en ny medarbetare. Inom enheten hanteras miljö- och hälsoskyddstillsyn, livsmedelskontroll, bygglov och byggtillsyn.

Arbetsbeskrivning

Som administrativ handläggare kommer du att arbeta i processer i nära samarbete med enhetens bygg- och miljöhandläggare samt kommunens kundtjänst. I rollen som administrativ handläggare ansvarar du för den administrativa hanteringen av de processer enheten ansvarar för, genom att bland annat registrera, granska handlingar, begära in kompletteringar och expediera beslut och andra handlingar. Posthantering, arkivering, att svara på frågor från allmänheten på telefon, mail eller besök samt att lämna ut handlingar vid begäran är också uppgifter som ingår i tjänsten. I tjänsten ingår dessutom handläggning av ärenden inom enhetens ansvarsområde.

Kvalifikationer

Du ska ha en KY/YH-utbildning inom administration, bygg, miljö eller motsvarande eftergymnasial utbildning som av arbetsgivaren bedöms likvärdig.
Erfarenhet av arbete som handläggare eller handläggande administratör inom bygg- och miljöområdet är mycket meriterande.
Då arbetet innebär kontakt med verksamhetsutövare, allmänhet och andra intressenter är det en viktig del att du är lyhörd, tydlig, pedagogisk och lösningsfokuserad samt har god förmåga att uttrycka dig på svenska, både i tal och i skrift.
För tjänsten krävs att du har en hög social och digital kompetens, är noggrann och kommunikativ samt har en god samarbetsförmåga både gentemot arbetskamrater och mot andra kontakter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde: snarast eller efter överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2019-03-26
Referensnummer: 59/19

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Mentor Demjaha
Miljö- och bygglovschef
046-739134

mentor.demjaha@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig representant nås via kundtjänst

046-739000

Övrigt

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Uppdaterad 2018-01-24

 

E-post
kontakt@kavlinge.se

Telefonnummer
046-73 90 00

Organisationsnummer: 21 20 00 1058

 

Postadress
Kävlinge kommun
Verksamhetens namn
244 80 Kävlinge

Besöksadress
Kullagatan 2, Kävlinge

 

Öppettider
Måndag 08.00 - 16.30
Tisdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.30
Torsdag 08.00 - 16.30
Fredag 08.00 - 15.00

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER