Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

4-6 lärare i engelska i kombination med andra ämnen till Skönadalsskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Skönadalsskolan är en välfungerande F-6-skola belägen i ett naturskönt område med närhet till skog och hav i Hofterup. Hos oss följer kvalitetsarbetet en röd tråd och bidrar till en samsyn kring eleverna och skolans värdegrund.

Vi har ett tydligt elevperspektiv och värdesätter en hög delaktighet i skolans planeringsprocesser. Vår personalomsättning är låg och medarbetarenkäter visar på en hög trivsel och nöjdhet med skolans organisatoriska ledarskap. Vårt fantastiska skolbibliotek har fått utmärkelsen Skolbibliotek i världsklass och vi arbetar strategiskt med medie- och informationsteknik i samarbete med vår skolbibliotekarie. Är du intresserad av att arbeta med digitala verktyg har du kommit helt rätt!

Att förbättra kvalitén genom uppföljning, utvärdering och utveckling är grundläggande för oss. Det gör vi genom att kontinuerligt säkerställa det systematiska kvalitetsarbetet. Vårt arbete utgår från ett kollegialt lärande och en delakultur där vi regelbundet träffar kollegor för att säkerställa en god kvalitativ undervisning med eleven i fokus. Varje elev har en egen dator/lärplatta och i samtliga klassrum finns teknisk utrustning som Smartboards och Apple-TV. Till vår hjälp finns stödfunktioner för tekniska program och hjälpmedel som arbetar för att underlätta elevens lärande och pedagogens arbete. Som en naturlig följd av 1:1-satsningen har våra pedagoger tillgång till personliga datorer och lärplattor.

Hos oss får alla lärare möjlighet att äta pedagogisk lunch med eleverna. För att våra medarbetare ska må bra, bjuder vi på frukost varje dag och ger bidrag till friskvård. Av samma anledning är kommunen en rökfri arbetsplats.

Det finns totalt elva kommunala grundskolor i Kävlinge kommun.

Arbetsbeskrivning

På Skönadal sätter vi undervisningen i centrum. Här finns goda förutsättningar att samverka med ett erfaret och mycket kompetent kollegium och arbeta med motiverade elever.

Vi söker dig som har god ämneskompetens i engelska och bred kompetens för undervisning i SO/teknik/NO. Tjänsten är ett vikariat under ett år med goda möjligheter till förlängning för rätt person. Det är också möjligt att tjänsten kan utökas procentuellt eller kombineras med arbete på vår fritidsklubb (som gör att den då blir 100%).

Klasserna är förhållandevis små och det finns erfarna och hjälpsamma kollegor att samverka med. På Skönadalsskolan har det bedrivits ett gott ämnesarbete under många år så det finns ett stort stöd både genom material och ämneskollegor.

I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga arbetsuppgifter såsom planering, genomförande och dokumentation av dina ämnen. Du samverkar med mentorerna i klasserna och deltar och bidrar, beroende på tjänstegrad, i skolans utvecklingsarbete.

Till ditt stöd har du ett arbetslag med lagledare, lärare, speciallärare och elevresurser.

Kvalifikationer

Vi söker främst dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i åk 4-6.

Du har ett tydligt ledarskap samtidigt som du är flexibel och har förmåga att se varje elevs behov och att anpassa undervisningen utifrån dessa.

Du har god samarbetsförmåga och har ett lösningsfokuserat förhållningssätt. Du har ett öppet förhållningssätt till din undervisning och undersöker ständigt nya sätt att utvecklas ihop med dina elever. Du har god förmåga att skapa relationer till kollegor och elever.

Tjänsten är i dagsläget satt till 50% men detta kan utökas under året alternativt kombineras med uppdrag på fritidsklubben (ca. 50%). Om du är aktuell för intervju har vi dialog om det då!

Välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid / deltid
Tidsbegränsad till: 2020-06-19
Tillträde: Tillträde: augusti

Ansökan

Ansök senast: 2019-07-26
Referensnummer: 189/19

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Elin Ahx
Rektor
vänligen maila vid kontakt

elin.ahx@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig representant nås via kundtjänst

046-739000

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden gått ut. Är du intresserad av att söka tjänsten, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här.

Uppdaterad 2018-01-24

 

E-post
kontakt@kavlinge.se

Telefonnummer
046-73 90 00

Organisationsnummer: 21 20 00 1058

 

Postadress
Kävlinge kommun
Verksamhetens namn
244 80 Kävlinge

Besöksadress
Kullagatan 2, Kävlinge

 

Öppettider
Måndag 08.00 - 16.30
Tisdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.30
Torsdag 08.00 - 16.30
Fredag 08.00 - 15.00

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER