Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Stödassistent i Löddeköpinge

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Arbetsbeskrivning

Som stödassistent arbetar du med att handleda och stödja våra brukare. Du fungerar som en hjälpande hand och bidrar till att ge dem en fungerande, trygg och meningsfull vardag.

Tillsammans med dina kollegor planerar och säkerställer du att stödet är anpassat till brukarnas behov och önskemål samt att de stämmer överrens med gällande delaktighets- och genomförandeplaner. För att lyckas får du möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling och en strukturerad introduktion. Du jobbar både enskilt och i grupp.

Kvalifikationer

Du har läst vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet och/eller annan likvärdig utbildning. Utbildning i teckenkommunikation och tydliggörande är meriterande.

I ditt arbete är du närvarande och sätter den enskildes behov i fokus. Ditt intresse för människor är genuint och du ger ett gott bemötande. Du är tålmodig, flexibel och förstår vikten av att visa respekt. Du är ansvarsfull, flexibel och tycker det är viktigt att ha en bra relation till brukare, anhöriga och kollegor. Vi tror också att du är positiv, engagerad och tycker om att arbeta självständigt. Du ser möjligheter snarare än hinder och har stor förmåga att samarbeta och kommunicera i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Då vi arbetar i programmet Procapita ser vi gärna att du har erfarenhet av det.

Vid anställning kommer vi begära utdrag ur belastningsregistret.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Tidsbegränsad till: 2019-08-25
Tillträde: Tillträde: 190301

Ansökan

Ansök senast: 2019-02-25
Referensnummer: 19/19

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Helén Mårtensson
Enhetschef
046-739676

helen.martensson@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig representant Kommunals sektion Kävlinge

046- 73 94 58

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju och även anställa innan ansökningstiden gått ut. Är du intresserad av att söka tjänsten, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Uppdaterad 2018-01-24

 

E-post
kontakt@kavlinge.se

Telefonnummer
046-73 90 00

Organisationsnummer: 21 20 00 1058

 

Postadress
Kävlinge kommun
Verksamhetens namn
244 80 Kävlinge

Besöksadress
Kullagatan 2, Kävlinge

 

Öppettider
Måndag 08.00 - 16.30
Tisdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.30
Torsdag 08.00 - 16.30
Fredag 08.00 - 15.00

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER