Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Kvalitetscontroller till sektor Omsorg

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Arbetsbeskrivning

Du kommer att vara en del i sektorns ledning för utveckling och strategi och ansvara för sektor Omsorgs systematiska kvalitetsarbete. Det innefattar kvalitetsfrågor både i samband med kravställning och uppföljning. Du hanterar m a o allt det som berör det kvalitativa utvecklingsarbetet inom sektor Omsorgs verksamheter och sammanställer och analyserar resultat. Du ansvarar även för uppföljning av LOV och LOU upphandlade enheter inom sektorn. Samarbete med verksamheterna och dess chefer är en förutsättning. Du handlägger inom sektorn även relevanta nämndsfrågor, leder processer, leder och deltar i utredningar och projekt.

En viktig del i uppdraget är att på olika sätt stödja och följa upp kvalitetsarbetet i samråd med sektorns ledning. Du kommer att ansvara för intern kontroll. Du har ett nära samarbete med sektor Omsorgs ekonomicontroller samt med övriga kollegor i andra sektorer. Du ingår i sektor Omsorgs utvecklings och strategigrupp. I uppdraget ingår självklart att vara omvärldsorienterad och ha en förmåga att omsätta nya lagar, föreskrifter och direktiv till tillämpbar vardag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant utbildning från universitet-eller högskola, gärna med bakgrund från vård och omsorg samt god erfarenhet av kvalitets och analysarbete

För att lyckas i rollen bör du ha goda kunskaper inom styrdokument och gällande lagstiftning inom vård och omsorg samt tidigare erfarenheter från arbete i politiskt styrd organisation. Arbetet kräver god kommunikationsförmåga i såväl tal som skrift. Din roll kräver att du kan kommunicera med olika målgrupper.

Som person är du strukturerad, effektiv och lösningsfokuserad. Du ser hellre möjligheter än hinder. Rollen som kvalitetscontroller kräver både mod och integritet. Att tempot ibland är högt och att oväntade saker kan hända ser du som något positivt då du har förmåga att snabbt kunna ändra fokus och prioritering utifrån ändrade förutsättningar. Vi ser det som självklart att du är van vid att arbeta både självständigt och i team och har förmåga att inta en offensiv hållning.

Vad erbjuder vi dig? Du ingår i sektorns ledning för utveckling och strategi som drivs av att utveckla våra verksamheter i önskvärd riktning, att Kävlinge kommuns omsorg tillhör de bästa i Sverige.

Vi har höga förväntningar på både våra medarbetare och oss själva. Vi söker med andra ord en självständig positiv kollega som är beredd att göra skillnad inom uppdraget.

Kävlinge kommun erbjuder goda möjligheter till kontinuerlig kompetensutveckling och du möter en kommun som har tydlighet i styrkedjan. Kävlinge kommuns vision är att bli Skånes bästa boendekommun 2025 vilket innebär att du kommer till en kommun som är väldigt expansiv och som ständigt vill utveckla sina verksamheter.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde: Under hösten 2019, efter överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2019-08-27
Referensnummer: 212/19

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Ann-Louise Christensen
sektorschef Omsorg
046-739631Ann-Chatrine Ewald
Utvecklingsstrateg och MAS
056 739244


Facklig företrädare


Facklig representant nås via kundtjänst

046-739000

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden gått ut. Är du intresserad av att söka tjänsten, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Uppdaterad 2018-01-24

 

E-post
kontakt@kavlinge.se

Telefonnummer
046-73 90 00

Organisationsnummer: 21 20 00 1058

 

Postadress
Kävlinge kommun
Verksamhetens namn
244 80 Kävlinge

Besöksadress
Kullagatan 2, Kävlinge

 

Öppettider
Måndag 08.00 - 16.30
Tisdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.30
Torsdag 08.00 - 16.30
Fredag 08.00 - 15.00

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER