Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Elevassistent till Kävlinge Lärcentrum

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Sektor arbetsliv och fritid innefattar kultur och fritid, arbetsmarknad och integration, externt gymnasium och vuxenutbildning samt individ- och familjeomsorg. Vi söker nu medarbetare till en av våra nio enheter, enheten Lärcentrum som består av externt gymnasium och vuxenutbildning. Vi erbjuder ett mycket intressant och stimulerande arbete i en enhet med kompetenta och engagerade medarbetare där du får stora möjligheter att vara med och bidra till utvecklingen.

Arbetsbeskrivning

Kävlinge Lärcentrum innefattar Introduktionsprogram, Kommunal vuxenutbildning (inklusive sfi) och studie- och yrkesvägledning.

Vi söker nu en elevassistent till en elev på vårt introduktionsprogram.
Stödet är skräddarsytt efter den enskilde individens behov. Utifrån sina förutsättningar ska eleven få möjlighet att kunna utvecklas så långt som möjligt enligt utbildningens mål. Det innebär att du kan vara stöd för eleven enskilt, i mindre grupperingar, i klassrumsundervisning, på raster, vid förflyttningar med mera. Din uppgift kommer att vara att stötta denna elev alltifrån att hen är i behov av pauser eller behöver mycket stöd i sin inlärning.

Du kommer att ingå i ett väl fungerande och positivt arbetslag. Utmärkande för arbetslaget är en konstruktiv hållning, allt går att lösa! Utmärkande är också att eleverna är navet för vårt arbete. Lärarna i arbetslaget består av engagerade, ansvarsfulla personer med stort intresse för att hjälpa elever att utvecklas i sitt lärande.

Kvalifikationer

Du har adekvat utbildning och ett stort intresse och/eller erfarenhet av att möta och arbeta med elever med behov av särskilt stöd.
Du har förmåga att se elevers behov. Du tar hänsyn till den enskilda elevens individuella förutsättningar och får eleven att växa. I ditt arbete är du positiv och engagerad och tycker det är viktigt att ha en bra relation till elever, vårdnadshavare och kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga.

Utbildning och/eller kunskaper kring elever med språksvårigheter är meriterande.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Du behöver ha god datorvana och intresse av att använda tekniska hjälpmedel i undervisningen. Flexibilitet, kreativitet och nytänkande samt ett genuint intresse för att skapa bra förutsättningar för såväl ungdomars som vuxnas lärande är värdefulla egenskaper.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Tidsbegränsad till: 2021-06-21
Tillträde: Tillträde snarast möjligt.

Ansökan

Ansök senast: 2020-11-30
Referensnummer: 190/20

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Catarina Kjellander
Bitr. rektor
046-280 41 71

catarina.kjellander@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig representant nås via kundtjänst

046-739000

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden gått ut. Är du intresserad av att söka tjänsten, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Extern rekrytering sker under förutsättning att det blir en intern lösning.

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här.

Uppdaterad 2018-01-24

 

E-post
kontakt@kavlinge.se

Telefonnummer
046-73 90 00

Organisationsnummer: 21 20 00 1058


Postadress
Kävlinge kommun
Verksamhetens namn
244 80 Kävlinge

Besöksadress kommunhuset
Kullagatan 2, Kävlinge


Öppettider kommunhuset
Måndag 08.00 - 16.30
Tisdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.30
Torsdag 08.00 - 16.30
Fredag 08.00 - 15.00

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER

Facebook logga