Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Engagerad fritidspedagog/fritidsledare till fritidsklubb på Skönadalsskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Skönadalsskolan är en välfungerande F-6-skola belägen i ett naturskönt område med närhet till skog och hav i Hofterup. Hos oss följer kvalitetsarbetet en röd tråd och bidrar till en samsyn kring eleverna och skolans värdegrund.

Vi har ett tydligt elevperspektiv och värdesätter en hög delaktighet i skolans planeringsprocesser. Vår personalomsättning är låg och medarbetarenkäter visar på en hög trivsel och nöjdhet med skolans organisatoriska ledarskap. Vårt fantastiska skolbibliotek har fått utmärkelsen Skolbibliotek i världsklass och vi arbetar strategiskt med medie- och informationsteknik i samarbete med vår skolbibliotekarie. Är du intresserad av att arbeta med digitala verktyg har du kommit helt rätt!

Att förbättra kvalitén genom uppföljning, utvärdering och utveckling är grundläggande för oss. Det gör vi genom att kontinuerligt säkerställa det systematiska kvalitetsarbetet. Vårt arbete utgår från ett kollegialt lärande och en delakultur där vi regelbundet träffar kollegor för att säkerställa en god kvalitativ undervisning med eleven i fokus. Varje elev har en egen dator/lärplatta och i samtliga klassrum finns teknisk utrustning som Smartboards och Apple-TV. Till vår hjälp finns stödfunktioner för tekniska program och hjälpmedel som arbetar för att underlätta elevens lärande och pedagogens arbete. Som en naturlig följd av 1:1-satsningen har våra pedagoger tillgång till personliga datorer och lärplattor.

Hos oss får alla lärare möjlighet att äta pedagogisk lunch med eleverna. För att våra medarbetare ska må bra, bjuder vi på frukost varje dag och ger bidrag till friskvård. Av samma anledning är kommunen en rökfri arbetsplats.

Det finns totalt elva kommunala grundskolor i Kävlinge kommun.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som ett stort intresse för just fritidshemmet. Du är engagerad, aktiv och har en förmåga att skapa delaktighet, glädje och trygghet för våra elever. Du arbetar i vår fritidsklubb (åk. 3-6) under eftermiddagarna och erbjuder, tillsammans med dina kollegor på klubben, både stimulerande aktiviteter och avslappnad tillvaro med utelek, läxstöd, pingis och pyssel för de som är kvar hos oss på eftermiddagen. Vi söker dig som vill jobba ihop med oss för att göra klubben givande, trygg och en plats man gärna vill vara kvar på.

I ditt uppdrag ska du utforma vår fritidsklubb utifrån elevernas önskemål och gruppens behov. Du är bekväm med läroplanen och planerar både självständigt och ihop med andra utifrån den. Du jobbar aktivt med värdegrund och ser fritidshemmet som en viktig del i att arbeta med skolans kärnuppdrag - att träna eleverna i självständigt tänkande, företagsamhet men också social samvaro och självkänsla. Du arbetar ihop med en grupp av pedagoger och tillsammans planerar ni verksamheten utifrån egna idéer och elevernas önskemål. Du tar en aktiv del av både planering och utförande. Du utvärderar verksamheten ihop med dina kollegor och arbetar för ständiga förbättringar.

Vi söker i första hand dig som är behörig fritidspedagog men kan också vara nyfiken på dig som är fritidsledare eller har annan erfarenhet av att arbeta med barn i grupp.

Din anställningsgrad är 30-50% beroende på dina kvalifikationer och du har en arbetstid som är utlagd mellan 12-17 måndag-fredag. Tjänsten är en visstidsanställning med goda möjligheter att förlängas för rätt person med rätt kompetens.

Kvalifikationer

Vi söker främst dig med högskoleutbildning till fritidspedagog/lärare i fritidshem.
Det är meriterande med erfarenhet inom skola och föreningsliv. Kanske har du den nya utbildningen mot fritidshem och de yngre åren?

Som person är du bekväm i ditt pedagogiska ledarskap och tar en självklar plats i gruppen. Du jobbar väl ihop med andra, klarar av att göra pedagogiska planeringar både självständigt och i grupp. Du är aktiv och initiativrik som person.

Du har god förmåga att skapa goda relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor.

Välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Tidsbegränsad till: 2020-06-26
Tillträde: Tillträde: senast 1e december eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2019-10-23
Referensnummer: 252/19

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Elin Ahx
Rektor
vänligen maila vid kontakt

elin.ahx@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig representant nås via kundtjänst

046-739000

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden gått ut. Är du intresserad av att söka tjänsten, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här.

Uppdaterad 2018-01-24

 

E-post
kontakt@kavlinge.se

Telefonnummer
046-73 90 00

Organisationsnummer: 21 20 00 1058

 

Postadress
Kävlinge kommun
Verksamhetens namn
244 80 Kävlinge

Besöksadress
Kullagatan 2, Kävlinge

 

Öppettider
Måndag 08.00 - 16.30
Tisdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.30
Torsdag 08.00 - 16.30
Fredag 08.00 - 15.00

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER