Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

HSL Undersköterska till LSS/Socialpsykiatrin

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig specialistundersköterska som vill arbeta tillsammans med våra sjuksköterskor med inriktning LSS/socialspykiatri. I verksamheten möter du personer i ordinärt och särskilt boende som behöver specifik och medicinsk omvårdnad.

Du kommer även att samarbeta med olika yrkesprofessioner som till exempel fysioterapeuter, arbetsterapeuter och undersköterskor. Dina uppdrag kommer att ske på initiativ av sjuksköterska/distriktssköterska.

Kvalifikationer

Du ska vara utbildad Specialistundersköterska. Erfarenhet av arbete inom hemvården är meriterande. Vi söker Dig som kan arbeta med delegerade arbetsuppgifter och har vana av att samarbeta med andra. Du ska ha ett stort engagemang att arbete med människor, en god förmåga att planera och arbeta flexibelt. Vi förutsätter att du har ett gott bemötande, är positiv till nya utmaningar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. B-körkort krävs.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde: enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2019-03-29
Referensnummer: 66/19

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Elna Gunnarsdottir
Samordnare
046-2804081Charlotta Everlöv
Enhetschef


charlotta.everlov@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig företrädare
Facklig representant nås via kundtjänst
046-73 90 00

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju och även anställa innan ansökningstiden gått ut. Är du intresserad av att söka tjänsten, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här.

Uppdaterad 2018-01-24

 

E-post
kontakt@kavlinge.se

Telefonnummer
046-73 90 00

Organisationsnummer: 21 20 00 1058

 

Postadress
Kävlinge kommun
Verksamhetens namn
244 80 Kävlinge

Besöksadress
Kullagatan 2, Kävlinge

 

Öppettider
Måndag 08.00 - 16.30
Tisdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.30
Torsdag 08.00 - 16.30
Fredag 08.00 - 15.00

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER