Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Fritidspedagog/Lärare i fritidshem till Olympiaskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Olympiaskolan är en F-6-skola med tillhörande fritidshem centralt belägen på promenadavstånd från tågstationen i Kävlinge. Vi bedriver ett aktivt värdegrundsarbete med mottot att skolan ska vara en plats där samtliga elever, personal och vårdnadshavare respekteras utifrån sin person, sina tankar och sina åsikter. Samtidigt som elevernas lärande ständigt är i fokus. För att lyckas arbetar vi utifrån en storklass-modell där våra pedagoger arbetar tillsammans i team kring klasser.

Att förbättra kvalitén genom uppföljning, utvärdering och utveckling är grundläggande för oss. Det gör vi genom att kontinuerligt säkerställa det systematiska kvalitetsarbetet. Vårt arbete utgår från ett kollegialt lärande och en delakultur där vi regelbundet träffar kollegor för att säkerställa en god kvalitativ undervisning med eleven i fokus. Varje elev har en egen dator/lärplatta och i samtliga klassrum finns teknisk utrustning som Smartboards och Apple-TV. Till vår hjälp finns stödfunktioner för tekniska program och hjälpmedel som arbetar för att underlätta elevens lärande och pedagogens arbete. Som en naturlig följd av 1:1-satsningen har våra pedagoger tillgång till personliga datorer och lärplattor.

För att våra medarbetare ska må bra, bjuder vi på frukost varje dag och ger bidrag till friskvård. Av samma anledning är kommunen en rökfri arbetsplats.

Det finns totalt elva kommunala grundskolor i Kävlinge kommun.

Arbetsbeskrivning

Goda relationer till elever och kollegor är viktiga framgångsfaktorer för oss alla elever ska känna sig trygga och få göra sin röst hörd!

Som lärare i fritidshem ansvarar du tillsammans med dina kollegor för att inspirera, stimulera och göra det möjligt för varje elev att utvecklas utifrån sina förutsättningar.

Du planerar, genomför och utvärderar fritidsverksamheten tillsammans med kollegor.
Du har kontakter med vårdnadshavare och samverkar i klass.
Värdegrundsarbetet och arbetet med elevernas sociala utveckling är viktigt.
Tillsammans med övriga pedagoger är du delaktig i att utveckla verksamheten.

Du är väl förankrad i rådande styrdokument och arbetar medvetet med elevers inflytande och delaktighet. Ditt arbete vilar på en vetenskaplig grund och du tar ansvar för att driva den pedagogiska utvecklingen framåt.

Du kommer arbeta både i fritidshem och i skola.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog/lärare i fritidshem.
I ditt arbete har du tydligt elevfokus, ser den kompetenta eleven, är engagerad i pedagogiskt utvecklingsarbete och ser möjligheter snarare än hinder. Du förväntas vara väl förtrogen med att arbeta utifrån gällande styrdokument. Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga, flexibilitet och ansvarstagande. Du är en tydlig och trygg ledare för eleverna, du kan ta initiativ och är entusiastisk i ditt arbete med elever och kollegor. Du är positiv till utvecklingsarbete och är förtrogen med att arbeta med digitala verktyg.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2019-08-05
Referensnummer: 187/19

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Jenny Kronqvist
biträdande rektor, Olympiaskolan
046-739460

jenny.kronqvist@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig representant nås via kundtjänst

046-739000

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju och även anställa innan ansökningstiden gått ut. Är du intresserad av att söka tjänsten, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Intervjuer är planerade till v.31

Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här.

Uppdaterad 2018-01-24

 

E-post
kontakt@kavlinge.se

Telefonnummer
046-73 90 00

Organisationsnummer: 21 20 00 1058

 

Postadress
Kävlinge kommun
Verksamhetens namn
244 80 Kävlinge

Besöksadress
Kullagatan 2, Kävlinge

 

Öppettider
Måndag 08.00 - 16.30
Tisdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.30
Torsdag 08.00 - 16.30
Fredag 08.00 - 15.00

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER