Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Projektledare till sektor Samhällsbyggnad

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

På sektor Samhällsbyggnad arbetar vi med samhällsbyggnadsfrågor i hela samhällsbyggnadsprocessen, allt från fysisk planering, genomförande och drift.

Arbetsbeskrivning

Som projektledare i sektor Samhällsbyggnad ansvarar du för genomförandet av kommunens exploaterings och investeringsprojekt. Du utgör brygga mellan strategiska enheten och tekniska enheten. Rollen innebär att hantera alla förekommande frågor så som juridik, ekonomi, kommunikation, uppföljning, arbetsmiljöansvar och en god samverkan såväl internt som externt. Din kompetens och erfarenhet utgör även ett stöd åt våra övriga enheter, teknik, strategisk planering och bygg och miljö.

Du ansvarar för att upphandla och genomföra projektering, ta fram förfrågningsunderlag, upphandla byggentreprenörer och driva/byggleda under produktion. Avslut, uppföljning och överlämning ingår också i tjänsten.

Du projektleder och utreder komplexa frågor och projekt som kan förekomma inom sektor Samhällsbyggnad. Tjänsten innefattar budgetansvar för de projekt man tilldelats.

För att lyckas i rollen ställs stora krav på din samarbetsförmåga. Internt för att säkerställa en god och hållbar utformning av kommunens offentliga miljöer för såväl för funktion som gestaltning. Externt i relationerna med konsulter, entreprenörer och medborgare för att driva projekten så att kommunen skall erhålla bästa resultatet med avseende på kvalitet och ekonomi.

Du svarar mot sektorchef samhällsbyggnad och jobbar på dennes uppdrag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har passande ingenjörs- eller arkitektutbildning eller annan enligt arbetsgivaren lämplig högskoleutbildning inom samhällsbyggnad.

Du har kunskaper om LOU, entreprenadjuridik och känner dig trygg i att arbeta i samhällsbyggnadsprocessen.

Erfarenhet från projektering, upphandling, kalkylering eller entreprenader är meriterande liksom erfarenhet från offentlig sektor.

Som person är du kommunikativ och har en god förmåga att självständigt driva och strukturera ditt arbete. Du är resultatinriktad och har en förmåga att se helheten.
Erfarenhet krävs.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde: enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2019-09-15
Referensnummer: 218/19

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Lina Rosenstråle
Sektorchef Samhällsbyggnad
046-2804045
0722-198558
lina.rosenstrale@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig representant nås via kundtjänst

046-739000

Övrigt

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här.

Uppdaterad 2018-01-24

 

E-post
kontakt@kavlinge.se

Telefonnummer
046-73 90 00

Organisationsnummer: 21 20 00 1058

 

Postadress
Kävlinge kommun
Verksamhetens namn
244 80 Kävlinge

Besöksadress
Kullagatan 2, Kävlinge

 

Öppettider
Måndag 08.00 - 16.30
Tisdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.30
Torsdag 08.00 - 16.30
Fredag 08.00 - 15.00

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER