Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Stödassistent till Korttidsvistelse tillsyn LSS

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

På korttidsvistelsen och korttidstillsynen arbetar vi med att ge stöd till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning. Här är ingen dag den andra lik, arbetat är både roligt och stimulerande med stor variation och utmaningar. Vi erbjuder miljöombyte och rekreation för brukaren – och avlastning för den anhörige. Stödet vi ger är efter den enskildes behov genom motiverande och praktiska insatser. Det bygger på ett aktivt intresse från oss och en vilja att lyssna och förstå. Verksamheten finns på lummiga Södervångsområdet i Löddeköpinge med närhet till centrum, badhus och natur. Strax utanför stannar buss 122.

För att våra medarbetare ska må bra, bjuder vi på frukost varje dag och ger bidrag till friskvård. Av samma anledning är kommunen en rökfri arbetsplats.

Arbetsbeskrivning

Är du stödassistent och är nyfiken på framtidens omsorg i Kävlinge kommun. I tjänsten möter du framförallt ungdomar med olika funktionsvariationer och utmanande beteende. Du planerar och förbereder det dagliga arbetet med aktiviteter tillsammans med kollegor på arbetsplatsen. Du kommer att samarbeta med flera olika yrkesprofessioner och syftet med samverkan är att planera och utföra väl anpassade insatser. Barnen och ungdomarna vistas i verksamheten framför allt på eftermiddagar, kvällar och helger därav jobbar ni på schema varannan helg.

Kvalifikationer

Vi söker dig stödassistent inom som har relevant utbildning inom funktionshinderområdet.
Du ska ha ett engagemang för att arbeta med människor och intresse av att arbeta med varierande omsorgsinsatser.
Vi förutsätter att du har ett gott bemötande och är intresserad av nya utmaningar. Erfarenhet av arbete på korttidsvistelse och tillsyn är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde: enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2019-08-11
Referensnummer: 172/19

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Malin Rahm
Bitr. Enhetschef
046-2804095

malin.rahm@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig representant nås via kundtjänst

046-739000

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju och även anställa innan ansökningstiden gått ut. Är du intresserad av att söka sommarvikariatet, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Uppdaterad 2018-01-24

 

E-post
kontakt@kavlinge.se

Telefonnummer
046-73 90 00

Organisationsnummer: 21 20 00 1058

 

Postadress
Kävlinge kommun
Verksamhetens namn
244 80 Kävlinge

Besöksadress
Kullagatan 2, Kävlinge

 

Öppettider
Måndag 08.00 - 16.30
Tisdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.30
Torsdag 08.00 - 16.30
Fredag 08.00 - 15.00

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER