Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Planarkitekt till Kävlinge kommun

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Strategiska enheten är en del inom Sektor samhällsbyggnad, som arbetar med frågor som berör kommunens strategiska samhällsutveckling. Enheten ansvarar för översiktlig planering, detaljplanering, mark- och exploateringsfrågor, infrastruktur och kollektivtrafik, klimat och miljöfrågor och naturvårdsfrågor. Vi är i dagsläget nio personer på enheten.

Kävlinge kommun är inne i en spännande utvecklingsfas, mycket är på gång och som anställd hos oss får du en fantastisk möjlighet att påverka Kävlinges framtid. Hos oss får du en inspirerande vardag med goda utvecklingsmöjligheter. Dessutom är vi ett trevligt och engagerat gäng arbetskamrater som du får på köpet.

Arbetsbeskrivning

Kävlinge växer, framförallt i våra större orter Kävlinge och Löddeköpinge. Just nu pågår arbetet med en ny översiktsplan med sikte på 2040 och 45 000 invånare. Attraktiva bostäder i kollektivtrafiknära lägen, en utbyggd välfärdsservice och möjligheter för näringslivet att växa är frågor i fokus. Kävlinge kommun har flera spännande planeringsprojekt de kommande åren och vi behöver därför förstärka detaljplanefunktionen med en planarkitekt. Tjänsten är ny och vi söker en person som vill vara med och aktivt driva samhällsutvecklingen i Kävlinge kommun

Som planarkitekt är du projektledare för de planer och projekt som du handlägger. Det är ett mångsidigt, ansvarsfullt och händelserikt arbete där du driver processen framåt enligt uppsatta mål och tidplaner. Arbetet innebär dels att ta fram formella planhandlingar, leda och samordna konsulters arbete, dels att ingå i olika arbetsgrupper. Som planarkitekt har du även utmanande och ständigt föränderliga uppgifter som konkret innebär allt från att producera detaljplaner i den lilla skalan till mer omfattande arbete kring nya stadsdelar, förtätnings- och stadsomvandlingsprojekt.

Du kommer att arbeta både självständigt och samarbeta med övriga på enheten.
Arbetet innebär att du kommer att ha ett nära samarbete med många av aktörerna inom samhällsbyggnadsprocessen, såväl inom kommunen som med andra myndigheter, med exploatörer och kommuninvånare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning inom fysisk planering/planarkitekt, landskapsarkitekt, arkitekt eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren anser relevant. Vi ser gärna att du ha några års erfarenhet av detaljplanearbete och stadsplanering. Du har goda kunskaper om plan- och bygglagen (PBL) och planerings- och stadsbyggnadsprocessen. God datorvana och kunskaper i GeoSecma fysisk planering och Adobe program så som Indesign samt GIS. Det är meriterande om du har erfarenhet av projektledning samt upphandling av konsulttjänster.

Arbetet kräver att du har god förmåga att kommunicera i både tal och skrift samt har förmåga att bygga upp och bibehålla förtroendefulla relationer. Vidare är du är engagerad, drivande och lösningsfokuserad. Vi ser det som viktigt att du som medarbetare är delaktig och tar ansvar, inte enbart för din del av arbetet, utan också för helheten. Vi uppskattar att du tar initiativ och delar med dig av idéer och synpunkter. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper och hur du kan bidra till och komplettera den befintliga arbetsgruppen.

Det är meriterande om du har erfarenhet och förståelse för hur en politiskt styrd organisation fungerar samt erfarenhet och intresse av dialog med medborgare.
Tjänsten innebär resor inom kommunen och kräver B-körkort.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: snarast, enligt överenskommelse Tjänstens varaktighet är 23 månader

Ansökan

Ansök senast: 2020-10-23
Referensnummer: 173/20

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Therese Andersson
Strategisk planeringschef

046-73 91 84
therese.andersson2@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig representant nås via kundtjänst

046-739000

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden gått ut. Är du intresserad av att söka tjänsten, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Uppdaterad 2018-01-24

 

E-post
kontakt@kavlinge.se

Telefonnummer
046-73 90 00

Organisationsnummer: 21 20 00 1058

 

Postadress
Kävlinge kommun
Verksamhetens namn
244 80 Kävlinge

Besöksadress
Kullagatan 2, Kävlinge

 

Öppettider
Måndag 08.00 - 16.30
Tisdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.30
Torsdag 08.00 - 16.30
Fredag 08.00 - 15.00

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER

Facebook logga