Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Biträdande enhetschef till hemtjänstenhet i Kävlinge kommun

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Hemvården vänder sig till personer som till följd av ålder, funktionshinder eller sjukdom har svårt att klara sin vardag eller till dem som vårdar en närstående. Vi ansvarar bland annat för verksamheterna särskilt boende, hemtjänst och hemsjukvård. Kävlinges hemvård har goda resultat och en utvecklingsstrategi är nyligen beslutad för att möta framtiden. Vi arbetar för att äldre människor ska kunna bo kvar i sina hem under trygga förutsättningar genom en rad olika insatser. Vi erbjuder också ett välutvecklat anhörigstöd, uppsökande verksamhet i förebyggande syfte och olika aktiviteter.

Vi tycker det är viktigt att trivas och arbeta tillsammans mot gemensamma mål. Därför har vi utbildade värdegrundsledare som bjuder in till aktiviteter för att utveckla vår värdegrund. För att våra medarbetare ska må bra, bjuder vi på frukost varje dag och ger bidrag till friskvård. Av samma anledning är kommunen en rökfri arbetsplats.

Arbetsbeskrivning

Du kommer in i verksamheten i en spännande tid, då såväl strukturer som arbetsmetoder utmanas. Även nya arbetsmetoder är under införande, där bland annat digitalisering står högt på agendan. Detta ger dig möjlighet att vara med att skapa en verksamhet i framkant. Sektorn inbjuder till ett gränsöverskridande arbetssätt vilket kommer att leda till att spännande och inkluderande aktiviteter utformas.

Vi söker nu en biträdande enhetschef till en av våra hemtjänstenheter med utgångspunkt i Löddeköpinge. Du arbetar nära verksamhetens enhetschef som du också rapporterar till. Tillsammans med enhetschef leder och utvecklar ni verksamheten inom de tre ansvarsområdena verksamhet, medarbetarskap och ekonomi. Ni ansvarar för att enheten har en god service och kommunikation med medborgarna. Tillsammans kommer ni leda och utveckla medarbetarna som består av undersköterskor och omsorgsbiträde samt legitimerad personal med utgångspunkt i kommunens arbetsgivarpolicy och värdegrund. Du ska kunna interagera med enhetschefen genom att bidra med kreativa idéer och utvecklande perspektiv samt vara ett stöd i operativa och strategiska frågor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett genuint intresse för omsorg och människor! Du har goda kunskaper om enhetens områden och kunskaper i gällande lagstiftning. Du ska ha en för uppdraget adekvat högskoleutbildning, alternativt annan utbildning och erfarenhet som vi sammanlagt bedömer som likvärdig. Vi tror att du har tidigare ledarerfarenhet och har erfarenhet av arbetsuppgifter inom medarbetarskap som till exempel arbetsmiljö, arbetsrätt, samverkan med mera.

Du är trygg och avslappnad i din roll som ledare. Vi vill att du är professionell i ditt ledarskap och kan lyssna, kommunicera och lösa problem tidigt när de uppstår. Du har en kreativ förmåga och ett positivt synsätt i att kunna driva frågor framåt.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2021-01-21
Referensnummer: 3/21

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Daniel Ahlström
Enhetschef
046 2104116

daniel.ahlstrom@kavlinge.se

Irini Papadopoulou
Biträdande sektorschef
0722031131

Irini.papadopoulou@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig representant nås via kundtjänst

046-739000

Övrigt

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Uppdaterad 2018-01-24

 

E-post
kontakt@kavlinge.se

Telefonnummer
046-73 90 00

Organisationsnummer: 21 20 00 1058


Postadress
Kävlinge kommun
Verksamhetens namn
244 80 Kävlinge

Besöksadress kommunhuset
Kullagatan 2, Kävlinge


Öppettider kommunhuset
Måndag 08.00 - 16.30
Tisdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.30
Torsdag 08.00 - 16.30
Fredag 08.00 - 15.00

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER

Facebook logga