Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Lärare till kommunövergripande särskild undervisningsgrupp

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Opalen är en kommunövergripande särskild undervisningsgrupp med plats för 14 elever och de flesta eleverna har funktionsvariationer inom NPF. Verksamheten är anpassad efter målgruppens behov och på Opalen arbetar fyra pedagoger. Det finns tydliga stödresurser knutna till verksamheten såsom elevhälsa, specialpedagogiskt stöd samt handledning till arbetslaget.

Arbetsbeskrivning

Planera, genomföra och utvärdera undervisning för elever i åk 7-9 i enlighet med skolans styrdokument. I uppdraget ingår dokumentation, bedömning och betygssättning.

Du kommer att vara en del av ett arbetslag bestående av fyra pedagoger och eftersom alla pedagoger undervisar samtliga elever så är samarbete inom arbetslaget centralt för verksamheten. Du kommer vara mentor för några elever där du kommer att behöva ha kontakt med såväl andra professioner som vårdnadshavare.

Kvalifikationer

Vi söker 1-2 lärare som är behöriga att undervisa åk 7-9 med inriktning Sv/Eng alt Ma/No/Musik.

Arbetet kräver att du har god samarbetsförmåga, initiativrikedom, ett flexibelt förhållningssätt, en positiv elevsyn och att du är bra på att bygga relationer. Du klarar av utmaningar, deltar i verksamhetens utveckling och har hög social kompetens. Du har god datorvana med erfarenhet och intresse av att använda IT i din undervisning.

Förutom att du har adekvat utbildning så har du även förmågan att vara en vuxen förebild och förstår att det är eleverna som är i centrum och att ditt uppdrag är att se möjligheter och styrkor hos våra elever och få dem att lyckas i sitt lärande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och det är en merit om du tidigare har arbetat med elever i behov av särskilt stöd och/eller i särskild undervisningsgrupp.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2019-10-20
Referensnummer: 247/19

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 2

Kontakt

Kontaktperson


Camilla Micha
Biträdande chef Barn- och elevhälsan
046-2804082
0730-776552
camilla.micha@kavlinge.se

Peter Walther
Chef Barn- och elevhälsan
046-739425
0709-739425
peter.walther@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig representant nås via kundtjänst

046-739000

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden gått ut. Är du intresserad av att söka tjänsten, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Uppdaterad 2018-01-24

 

E-post
kontakt@kavlinge.se

Telefonnummer
046-73 90 00

Organisationsnummer: 21 20 00 1058

 

Postadress
Kävlinge kommun
Verksamhetens namn
244 80 Kävlinge

Besöksadress
Kullagatan 2, Kävlinge

 

Öppettider
Måndag 08.00 - 16.30
Tisdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.30
Torsdag 08.00 - 16.30
Fredag 08.00 - 15.00

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER