Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Enhetschef för barnavårdsutredare och mottag barn och unga

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Kommunen är inne i en organisationsförändring och du kommer in i verksamheten i en spännande tid, då såväl strukturer som arbetsmetoder utmanas. Detta ger dig möjlighet att vara med att skapa en modern organisation. Den nya sektorn Arbetsliv och fritid innefattar kultur och fritid, arbetsmarknad och integration, externt gymnasie och vuxenutbildning samt individ och familjeomsorg. Sektorn inbjuder till ett gränsöverskridande arbetssätt vilket kommer att leda till att spännande inkluderande aktiviteter utformas. Tillsammans med chefer och medarbetare kommer vi under hösten att utforma sektorn för att nå uppsatta mål genom en grundverksamhet med hög kvalitet och nya arbetsmetoder. Viktiga samverkanspartners är förutom offentlig sektor bland andra föreningar och näringsliv.

Arbetsbeskrivning

Du kommer regelbundet att träffa sektorns ledning, utvecklingsledare och enhetschefer med ansvar för fritidsgårdar och anläggningar, bibliotek, gymnasie- och vuxenutbildning, arbete och integration, individ och familjeomsorg och kulturskola. För att möjliggöra ett nära ledarskap i enheter med myndighetsutövning bildar vi nu en ny enhet vilket innebär färre medarbetare och uppdrag per enhet. Enheten för barnavårdsutredare och mottag barn och unga består av nio medarbetare. Vi arbetar aktivt med bla viktning av ärenden, kompetenstrappa och arbetstyngdsmätning som kvalitetshöjande inslag. Du kommer i nära samarbete med de andra enhetscheferna att ha ansvar för utveckling av arbetsprocesserna inom området.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett stort intresse för barn- och ungdomsfrågor och vill arbeta med utveckling inom området. Du har socionomexamen och erfarenhet av myndighetsutövning inom den sociala barn- och ungdomsvården.
Goda ledaregenskaper är en förutsättning samt att du är mål och resultatinriktad och har förmåga att se verksamheten ur ett helhetsperspektiv. Det är viktigt att du är tydlig och har god förmåga att kommunicera budskap och förväntningar.
Som person tillför du lust och energi och genom gott samarbete förmår du skapa goda relationer och ett förtroendeingivande ledarskap.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde efter överenskommelse. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas.

Ansökan

Ansök senast: 2019-01-16
Referensnummer: 335/18

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Per Arvedson
Biträdande sektorschef
046-73 94 70

per.arvedson@kavlinge.se

Anneli Nilsson
Sektorschef
046-73 92 15

Anneli.Nilsson@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig representant nås via kundtjänst

046-739000

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden gått ut. Är du intresserad av att söka tjänsten, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här.

Uppdaterad 2018-01-24

 

E-post
kontakt@kavlinge.se

Telefonnummer
046-73 90 00

Organisationsnummer: 21 20 00 1058

 

Postadress
Kävlinge kommun
Verksamhetens namn
244 80 Kävlinge

Besöksadress
Kullagatan 2, Kävlinge

 

Öppettider
Måndag 08.00 - 16.30
Tisdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.30
Torsdag 08.00 - 16.30
Fredag 08.00 - 15.00

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER