Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Trä- och metallslöjdslärare till Rinnebäcksskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Rinnebäcksskolan är en F-6 skola med fritidshem, särskolegrupp och autismgrupp. Vår vision är att skapa en bättre skola där eleverna utvecklar sina förmågor för att påverka samtiden och skapa framtiden. Vår strävan är att utveckla världens bästa skola, Rinnebäcksskolan 3.0, genom att sätta eleven i centrum, kreativa lärmiljöer, hälsofrämjande arbete samt ett aktivt värdegrundsarbete där eleverna tränas i non violent communication. Modern teknik är en självklarhet för att utveckla lärandet för både elever och personal. Skolutveckling ligger i fokus för oss, vi utnämndes 2016 till Sveriges bästa skola av Qualis kvalitetssäkring. Vi är övningsskola mot Malmö högskola och har utbildade handledare som tar emot lärarstudenter samt pilotskola i lärandematrisarbete. Vill du arbeta med både hjärta och hjärna? Varmt välkommen till oss!

Att förbättra kvalitén genom uppföljning, utvärdering och utveckling är grundläggande för oss. Det gör vi genom att kontinuerligt säkerställa det systematiska kvalitetsarbetet. Vårt arbete utgår från ett kollegialt lärande och en delakultur där vi regelbundet träffar kollegor för att säkerställa en god kvalitativ undervisning med eleven i fokus. Varje elev har en egen dator/lärplatta och i samtliga klassrum finns teknisk utrustning som Smartboards och Apple-TV. Till vår hjälp finns stödfunktioner för tekniska program och hjälpmedel som arbetar för att underlätta elevens lärande och pedagogens arbete. Som en naturlig följd av 1:1-satsningen har våra pedagoger tillgång till personliga datorer och lärplattor.

För att våra medarbetare ska må bra, bjuder vi på frukost varje dag och ger bidrag till friskvård. Av samma anledning är kommunen en rökfri arbetsplats.

Det finns totalt elva kommunala grundskolor i Kävlinge kommun.

Arbetsbeskrivning

Goda relationer till elever och kollegor är viktiga framgångsfaktorer för oss. Alla elever ska känna sig trygga och få göra sin röst hörd. Som trä- och metallslöjdslärare ansvarar du tillsammans med din slöjdlärarkollega samt övriga kollegiet för att inspirera, stimulera, ställa krav och göra det möjligt för varje elev att utvecklas utifrån sina förutsättningar och nå goda resultat.

Du är väl förankrad i rådande styrdokument och arbetar medvetet med elevers inflytande och delaktighet. Ditt arbete vilar på en vetenskaplig grund där du ansvarar för att skolan arbetar mot uppställda mål och för den pedagogiska utvecklingen framåt.

Vi erbjuder dig en rymlig och välutrustad slöjdsal. En god arbetsmiljö med kompetenta och trevliga kollegor, hög trivsel och gemenskap och arbete i en organisation som är öppen för utveckling och nytänkande.

Tjänsten är på 80%.

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som har lärarlegitimation.

I ditt arbete har du tydligt elevfokus, ser den kompetenta eleven, är engagerad i pedagogiskt utvecklingsarbete och ser möjligheter snarare än hinder. Du har goda kunskaper i slöjdämnets didaktik och värnar om ett gott samarbete med både din slöjdlärarkollega samt övriga kollegor på skolan. Med din drivkraft och ditt engagemang inspirerar du dina elever.

Du är tydlig, målinriktad och tycker det är viktigt att ha en bra relation till elever, föräldrar och kollegor. I ditt arbete är du positiv och engagerad, har god samarbetsförmåga samt känner dig bekväm med att kommunicera både i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: Tillträde: vårterminen 2019 utifrån överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2019-01-23
Referensnummer: 9/19

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Eva Persson
bitr. rektor
0709-739361

eva.persson@rinnebacksskolan.se

Peter Westergård
rektor
046-739365

peter.westergard@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig representant nås via kundtjänst

046-739000

Övrigt

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här.

Uppdaterad 2018-01-24

 

E-post
kontakt@kavlinge.se

Telefonnummer
046-73 90 00

Organisationsnummer: 21 20 00 1058

 

Postadress
Kävlinge kommun
Verksamhetens namn
244 80 Kävlinge

Besöksadress
Kullagatan 2, Kävlinge

 

Öppettider
Måndag 08.00 - 16.30
Tisdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.30
Torsdag 08.00 - 16.30
Fredag 08.00 - 15.00

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER