Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Grundskollärare och förskollärare till förskoleklass på Skönadalsskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Skönadalsskolan är en välfungerande F-6-skola belägen i ett naturskönt område med närhet till skog och hav i Hofterup. Hos oss följer kvalitetsarbetet en röd tråd och bidrar till en samsyn kring eleverna och skolans värdegrund.

Vi har ett tydligt elevperspektiv och värdesätter en hög delaktighet i skolans planeringsprocesser. Vår personalomsättning är låg och medarbetarenkäter visar på en hög trivsel och nöjdhet med skolans organisatoriska ledarskap. Vårt fantastiska skolbibliotek har fått utmärkelsen Skolbibliotek i världsklass och vi arbetar strategiskt med medie- och informationsteknik i samarbete med vår skolbibliotekarie. Är du intresserad av att arbeta med digitala verktyg har du kommit helt rätt!

Att förbättra kvalitén genom uppföljning, utvärdering och utveckling är grundläggande för oss. Det gör vi genom att kontinuerligt säkerställa det systematiska kvalitetsarbetet. Vårt arbete utgår från ett kollegialt lärande och en delakultur där vi regelbundet träffar kollegor för att säkerställa en god kvalitativ undervisning med eleven i fokus. Varje elev har en egen dator/lärplatta och i samtliga klassrum finns teknisk utrustning som Smartboards och Apple-TV. Till vår hjälp finns stödfunktioner för tekniska program och hjälpmedel som arbetar för att underlätta elevens lärande och pedagogens arbete. Som en naturlig följd av 1:1-satsningen har våra pedagoger tillgång till personliga datorer och lärplattor.

Hos oss får alla lärare möjlighet att äta pedagogisk lunch med eleverna. För att våra medarbetare ska må bra, bjuder vi på frukost varje dag och ger bidrag till friskvård. Av samma anledning är kommunen en rökfri arbetsplats.

Det finns totalt elva kommunala grundskolor i Kävlinge kommun.

Arbetsbeskrivning

Vill du vara en del av vårt F-3 team i ett nyskapande skede på skolan? Vi har valt att satsa på förskoleklass och arbetar just nu fram en ny organisation och arbetssätt som ska ge goda förutsättningar för elevernas lärande. Hos oss kommer en grundskollärare och en förskollärare arbeta ihop för att kunna möta de nya läroplanskraven och skapa en riktigt god start på barnens första år i skolan. Vi ska utöver detta starta en ny förskoleklass (sammanlagt tre) vilket gör att vi nu söker både förskollärare och grundskollärare som kan komplettera vårt fantastiska team.

Arbetar du som grundskollärare i förskoleklass kommer du följa med dina elever vidare åk. 3. Du deltar i arbetslaget F-3, kollegialt lärande och planerar ihop med din kollega i förskoleklassen. Du har en ferietjänst. Året i förskoleklass har du en kompetent samarbetspartner i form av förskolläraren och du kommer både arbeta i förskoleklass och på fritids under dina 35 timmars reglerade arbetstid.

Arbetar du som förskollärare hos oss kommer du planera och genomföra undervisning under förskoleklasstiden ihop med grundskolläraren. Ni använder båda er kompetens för att möta eleverna i deras lärande och kompletterar varandra under dagen. Du deltar i kollegialt lärande ihop med andra lärare och förskollärare. Du har också en samarbetspartner i fritidspedagogen som är kopplad till klassen och särskilt ansvarig för undervisningen i fritidshemmet. Du följer barnen under dagen och arbetar på eftermiddagsfritids under eftermiddagarna. Du har en semestertjänst.

Vi söker alltså dig som vill vara med och forma ett nytt arbetssätt på skolan. Med ny läroplan och ökat fokus på förskoleklass har vi några spännande år framför oss!

Kvalifikationer

Vi söker behöriga förskollärare och grundskollärare med behörighet för undervisning i förskoleklass. Det är meriterande med erfarenhet inom såväl skola som förskola men vi är också nyfikna på dig med den nya utbildningen mot förskoleklass, fritids och yngre åren - kanske kan du bidra till vårt utvecklingsarbete?

Du är bekväm i ditt pedagogiska ledarskap samtidigt som du är flexibel och har förmåga att se varje elevs behov och att anpassa undervisningen utifrån dessa.

Du har god samarbetsförmåga och har ett lösningsfokuserat förhållningssätt. Du har god förmåga att skapa goda relationer till kollegor och elever.

Välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde: enligt överenskommelse (augusti -19)

Ansökan

Ansök senast: 2019-03-31
Referensnummer: 60/19

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 2

Kontakt

Kontaktperson


Elin Ahx
Rektor
vänligen maila vid kontakt

elin.ahx@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig representant nås via kundtjänst

046-739000

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden gått ut. Är du intresserad av att söka tjänsten, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här.

Uppdaterad 2018-01-24

 

E-post
kontakt@kavlinge.se

Telefonnummer
046-73 90 00

Organisationsnummer: 21 20 00 1058

 

Postadress
Kävlinge kommun
Verksamhetens namn
244 80 Kävlinge

Besöksadress
Kullagatan 2, Kävlinge

 

Öppettider
Måndag 08.00 - 16.30
Tisdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.30
Torsdag 08.00 - 16.30
Fredag 08.00 - 15.00

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER