Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Lärare F-3 med behörighet i matematik till Söderparkskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Söderparkskolan är en mindre F-6-skola med tillhörande särskola belägen i centrala Löddeköpinge. Vi arbetar utifrån målet att alla elever ska inspireras och utmanas utifrån sina förutsättningar. De ska känna glädjen av att lyckas! Det gör vi genom att skapa välbefinnande och utveckla varje elev till en självständig och nyfiken person med möjlighet att nå kunskapsmålen. På skolan jobbar vi tillsammans för att skapa en stark vi-känsla. Vi tycker att samarbete är viktigt och samverkar mycket med Tolvåkerskolan som ligger i närområdet och som vi bland annat delar idrottshall med.

Att förbättra kvalitén genom uppföljning, utvärdering och utveckling är grundläggande för oss. Det gör vi genom att kontinuerligt säkerställa det systematiska kvalitetsarbetet. Vårt arbete utgår från ett kollegialt lärande och en delakultur där vi regelbundet träffar kollegor för att säkerställa en god kvalitativ undervisning med eleven i fokus. Varje elev har en egen dator/lärplatta och i samtliga klassrum finns teknisk utrustning som Smartboards och Apple-TV. Till vår hjälp finns stödfunktioner för tekniska program och hjälpmedel som arbetar för att underlätta elevens lärande och pedagogens arbete. Som en naturlig följd av 1:1-satsningen har våra pedagoger tillgång till personliga datorer och lärplattor.

För att våra medarbetare ska må bra, bjuder vi på frukost varje dag och ger bidrag till friskvård. Av samma anledning är kommunen en rökfri arbetsplats.

Det finns totalt elva kommunala grundskolor i Kävlinge kommun.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en lärare i arbetslag F-3 med placering i åk 2 under våren 2019. Du kommer att dela klass med en erfaren och driven kollega. Du att ha ansvar för undervisningen i matematik och för övrigt delat undervisningsansvar och mentorskap med din kollega.
Upplägg av undervisningen kan diskuteras, eftersom det är en tjänst på 50-75% tjänstgöring, vilket gör att tjänsten går att kombinera med studier.

Kvalifikationer

• Du har behörighet för att undervisa i åk 1-3, främst matematik. (Även lärarstudent som är på slutet av sin utbildningär intressant)
• Du har erfarenhet av digital undervisning och ett formativt förhållningssätt präglar din undervisning.
• Du är driven, kan arbeta självständingt men är även en god lagspelare och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Tidsbegränsad till: 2020-06-16
Tillträde: Tillträde: Enligt överenskommelse, VT 2020. Vi önskar start i januari men kan erbjuda tjänsten tidigare.

Ansökan

Ansök senast: 2019-10-28
Referensnummer: 253/19

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Anneli Roth
rektor
046-73 95 61
0709-73 95 61
anneli.roth@kavlinge.se

Facklig företrädare


Lali Hagelin
Lärare

0739-743061
Annika Mårtensson
lärare

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden gått ut. Är du intresserad av att söka tjänsten, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här.

Uppdaterad 2018-01-24

 

E-post
kontakt@kavlinge.se

Telefonnummer
046-73 90 00

Organisationsnummer: 21 20 00 1058

 

Postadress
Kävlinge kommun
Verksamhetens namn
244 80 Kävlinge

Besöksadress
Kullagatan 2, Kävlinge

 

Öppettider
Måndag 08.00 - 16.30
Tisdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.30
Torsdag 08.00 - 16.30
Fredag 08.00 - 15.00

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER