Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Utvecklingsledare till sektor Omsorg i Kävlinge kommun

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Arbetsbeskrivning

Den här tjänsten ger dig chansen att vara en del i sektor Omsorgs strategiska och operativa ledning samt vara en viktig kugge i sektorns utvecklingsarbete. Du kommer att arbeta på uppdrag från sektorchefen och ingå i sektorns ledning. I ditt uppdrag leder du sektorns gemensamma utvecklingsarbete "From Good to Great" utifrån beslutad utvecklingsstrategi och vår målstyrningsprocess.

Du ger stöd och följer de olika delprojekt som är prioriterade, skapar systematik kring utvecklingsinsatser samt stödjer och samordnar utvecklingsarbetet såväl övergripande som verksamhetsspecifikt.
I ditt arbete kommunicerar du vårt utvecklingsarbete både internt och externt samt deltar i chefsträffar inom sektorn.

Du bidrar i ditt uppdrag till samverkan mellan olika funktioner i och utanför sektorn, och ser det som självklart att skapa goda relationer med berörda verksamheter. Vidare bereder och handlägger du nämndsfrågor inom ditt arbetsområde. Du initierar och bidrar till verksamhetsutveckling utifrån både nationella, regionala och kommunala styrdokument, i relation till resultat och prioriterade förbättringsområden.

Vi har hög måluppfyllelse i våra verksamheter och vår utmaning är att gå "From Good to Great", med andra ord har vi höga förväntningar på både våra medarbetare och oss själva. Kävlinge kommuns omsorg ska tillhöra de bästa i Sverige!

Vi söker en självständig positiv kollega som är beredd att ge järnet inom uppdraget. Kävlinge kommun erbjuder goda möjligheter till kontinuerlig kompetensutveckling. Du möter en kommun som har tydlighet i styrkedjan som innebär god samverkan mellan politik och tjänstemän.

Kävlinge kommun aspirerar på att bli Skånes bästa boendekommun 2025 vilket innebär att du kommer till en kommun som är väldigt expansiv och vill mycket.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en för uppdraget adekvat högskoleutbildning, alternativt annan utbildning och erfarenhet som vi sammanlagt bedömer som likvärdig. Du bör ha erfarenhet av vård och omsorg samt stor erfarenhet av att driva utvecklings-och analysarbete.

För att lyckas i rollen bör du ha goda kunskaper inom styrdokument och gällande lagstiftning inom vård och omsorg, samt tidigare erfarenheter från arbete i politiskt styrd organisation. Arbetet kräver god kommunikationsförmåga i såväl tal som skrift och att du har en god förmåga att samarbeta och att leda andra.

Som person är du strukturerad, effektiv och lösningsfokuserad. Du ser hellre möjligheter än hinder. Att tempot ibland är högt och att oväntade saker kan hända ser du som något positivt då du har förmågan att snabbt kunna ändra fokus och prioritering utifrån ändrade förutsättningar. Vi ser det som självklart att du är van av att arbeta både självständigt och i team.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde: snarast eller efter överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2021-01-21
Referensnummer: 2/21

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Ann-Louise Christensen
sektorschef Omsorg
046-739631


Facklig företrädare


Facklig representant nås via kundtjänst

046-739000

Övrigt

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Uppdaterad 2018-01-24

 

E-post
kontakt@kavlinge.se

Telefonnummer
046-73 90 00

Organisationsnummer: 21 20 00 1058


Postadress
Kävlinge kommun
Verksamhetens namn
244 80 Kävlinge

Besöksadress kommunhuset
Kullagatan 2, Kävlinge


Öppettider kommunhuset
Måndag 08.00 - 16.30
Tisdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.30
Torsdag 08.00 - 16.30
Fredag 08.00 - 15.00

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER

Facebook logga